Maini perspektīvu ar RAV4, jo dzīve rit ārpus mājas

Kā oriģinālais kompaktais SUV, RAV4 bija inovators dzīvei bez aizbildinājumiem. Slaiks dizains, ietilpīgs salons un vadošās tehnoloģijas padara to par ģimenes „universālo kareivi” ar piedzīvojumu meklētāja garu. RAV4 mudina doties ārpus mājas. Kāpēc? Jo dzīve rit ārpus mājas.

RAV4 slaidais dizains un spēcīgā stāja liks Jums vēlēties doties ar to ceļā – vai Jūs meklējat pilsētas gaismas, vai vēlaties doties piedzīvojumos ārpus pilsētas. Jaunais izskats sākas priekšgalā, dinamiskajam dizainam izceļot izteiksmīgos LED priekšējos lukturus, bet izsmalcinātā aizmugure lepojas ar zīmolam raksturīgajām LED gaismas joslām. Iespaidīgie vieglmetāla diski noslēdz RAV4 spēkpilno, mūsdienīgo tēlu.

RAV4 hibrīda sistēma nepārspējami novērš ikdienas rūpes un raizes. Pārliecinošā vadītāja pozīcija un izsmalcinātā hibrīda jauda salonu padara par miera ostu. Turpretim RAV4 hibrīda sistēma, kas pieejama ar divu vai četru riteņu piedziņu, dāvā acumirklīgu jaudas trieciendevu, kad vien Jums nepieciešams. Kad brauciens kļūst īpaši izaicinošs vai kad Jums ir nepieciešama papildu vilce, RAV4 Hybrid pilnpiedziņa, kur aizmugurējais elektromotors piedzen aizmugures riteņus, sniedz acumirklīgu jaudu, dāvājot pārliecību jebkurā negaidītā situācijā. Ar hibrīda modeļu lielo vilktspēju līdz pat 1650 kg Jūs varat nodoties dzīves kaislībām, lai arī kuru RAV4 izvēlētos.
Rakstu iesaka –
Avots: toyota.lv

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment