Pagatavošana
Vispirms sagatavo ābolus – sagriež tos mazos gabaliņos, pievieno mazliet citronu sulas un uz laiku atstāj.
Bļodā sakuļ olas un cukuru.
Tad pievieno majonēzi, olas, sodu, sāli un vaniļu. Visu samaisa līdz viedabīgai masai. Pievieno mīkstu sviestu un iesijā miltus. Mīklu samīca.
Formu ieziež ar sviestu un apkaisa ar nelielu daudzumu miltu.
VIDEO:
Ābolus liek cepamajā formā un pārlej ar mīklu.
Liek formu cepeškrāsnī 180 grādos 40 minūtes.
Pirmajā pusstundā ieteicams neatvērt cepeškrāsns durvis, lai kūka nesakristos.
Tevi noteikti interesēs
- Labas ziņas visiem, kuri iecienījuši dīzeļdegvielas automašīnas: ”Pieņemtās prasības samazinās”
- Baiļu diena, 19. decembris: kāpēc nevajadzētu apmeklēt, uzņemt svešiniekus pie sevis mājās
- TESTS. Izvēlies gaismu un uzzini, kādas pārmaiņas tev stāv priekšā 2026. gadā
- Vienai vedeklai dāvinu dzīvokli, bet otrai – vecu šujmašīnu; pēc desmit gadiem es sapratu savu liktenīgo kļūdu…
- Kā pareizi laistīt Ziemassvētku kaktusu ziemā: galvenais kārtīgas augšanas un ziedēšanas noslēpums
- Naudas koku decembrī es apgriežu tikai šādi, lai tas neizstīdzētu un uzziedētu ar vēl bagātīgākiem ziediem














