Pagatavošana
Vispirms sagatavo ābolus – sagriež tos mazos gabaliņos, pievieno mazliet citronu sulas un uz laiku atstāj.
Bļodā sakuļ olas un cukuru.
Tad pievieno majonēzi, olas, sodu, sāli un vaniļu. Visu samaisa līdz viedabīgai masai. Pievieno mīkstu sviestu un iesijā miltus. Mīklu samīca.
Formu ieziež ar sviestu un apkaisa ar nelielu daudzumu miltu.
VIDEO:
Ābolus liek cepamajā formā un pārlej ar mīklu.
Liek formu cepeškrāsnī 180 grādos 40 minūtes.
Tevi arī varētu interesēt
Pirmajā pusstundā ieteicams neatvērt cepeškrāsns durvis, lai kūka nesakristos.
Tevi noteikti interesēs
- Kas patiesībā dara cilvēkus laimīgus pensijā: 5 galvenie faktori un finanses nav viens no tiem
- “Atlaide, kas patiesībā nav atlaide” – ko man atklāja draugs, kurš strādā Valmieras veikalā
- Kā pagatavot lielisku šokolādes krēmu no biezpiena — vēl neesmu dzirdējusi nevienu sliktu atsauksmi
- Veļu laikā, kad beidzas 10. novembrī, nedrīkst darīt šādas lietas, citādi sāksies neveiksmes
- Kāpēc kaķis metas pie kājām un kož – un kā nekādā gadījumā nevajadzētu reaģēt
- Veikalā pamanīju sievieti, kas pirka 30 kg sāls, piegāju pajautāt kāpēc – uzzinot atbildi pati arī nopirku













