Maizes ceptuves īpašniece atklāja, kāpēc viņa ābolu mīklai pievieno majonēzi

Pagatavošana

Vispirms sagatavo ābolus – sagriež tos mazos gabaliņos, pievieno mazliet citronu sulas un uz laiku atstāj.

Bļodā sakuļ olas un cukuru.

Tad pievieno majonēzi, olas, sodu, sāli un vaniļu. Visu samaisa līdz viedabīgai masai. Pievieno mīkstu sviestu un iesijā miltus. Mīklu samīca.

Formu ieziež ar sviestu un apkaisa ar nelielu daudzumu miltu.

Ābolus liek cepamajā formā un pārlej ar mīklu.

Liek formu cepeškrāsnī 180 grādos 40 minūtes.

Pirmajā pusstundā ieteicams neatvērt cepeškrāsns durvis, lai kūka nesakristos.

Leave a Comment