Pagatavošana
Vispirms sagatavo ābolus – sagriež tos mazos gabaliņos, pievieno mazliet citronu sulas un uz laiku atstāj.
Bļodā sakuļ olas un cukuru.
Tad pievieno majonēzi, olas, sodu, sāli un vaniļu. Visu samaisa līdz viedabīgai masai. Pievieno mīkstu sviestu un iesijā miltus. Mīklu samīca.
Formu ieziež ar sviestu un apkaisa ar nelielu daudzumu miltu.
Ābolus liek cepamajā formā un pārlej ar mīklu.
Liek formu cepeškrāsnī 180 grādos 40 minūtes.
Pirmajā pusstundā ieteicams neatvērt cepeškrāsns durvis, lai kūka nesakristos.
Tevi noteikti interesēs
- Iestādiet šo savā dārzā un jūs neredzēsiet nevienu lapseni: kukaiņiem nepatīk šis aromātsby Laura Andersone
- Klusums pirms vētras? Ko sagaidīt meteoroloģiski jūtīgajiem 25. jūlijā — prognozeby Sandra Vīgante
- VID skaidro, ka, ja tiek pārsniegta noteiktā pārskaitījuma robeža, pārskaitot naudu radiniekiem, šī summa var tikt aplikta ar nodokliby Sandra Vīgante