Ikviens var iemācīties pagatavot mājās dabisku majonēzi. Majonēze ir gatava tikai dažu minūšu laikā, un tai nav vajadzīgas dārgas un grūti atrodamas sastāvdaļas.
Mājas majonēze
Kopumā, ja vēlaties majonēzi, bet jums tās nav mājās vai arī beidzās pārāk ātri, varat to ātri pagatavot pats. Turklāt, ja šādai mērcei pievienojat dažas garšvielas, jūs iegūsiet mērci, kas nav sliktāka par veikalos nopērkamo “Provansas” majonēzi.
Starp citu, lai gan šajā receptē ir vērtīgi padomi tiem, kuri majonēzi gatavos pirmo reizi, tā tomēr ir pavisam vienkārša. Tāpēc absolūti nav jāuztraucas, ka mērce neiznāks vai būs bezgaršīga.
Lasi arī: Kādas lietas mājā nes tumšo enerģiju un izraisa skandālus
Sastāvdaļas:
280 ml rafinētas eļļas
1 tējkarote cukurs
1 ola
0,5 tējkarote sāls
0,5 tējkarote sinepes
1 ēdamkarote etiķis (9%)
Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk un uzzinātu precīzu pagatavošanas gaitu
Tevi noteikti interesēs
- Rīgas privātmāju ciematā klaiņo lūsis: sēž pie žoga Rīgā un nebaidās no suņiem un cilvēkiem (video)by Laura Blūma
- Nedēļa pēc Lieldienām no 21. līdz 27. aprīlim. Ko nedrīkst darīt, padomi, tradīcijas un zīmesby Sandra Ločmele
- Tas sāksies 11. maijā un turpināsies veselu nedēļu bez pārtraukuma — sinoptiķi izklāstījuši satraucošu laika prognoziby Sandra Ločmele