7 lietas, kas padarīs jebkuru sievieti par dievieti jebkurā vecumā – neatkarīgi no tā, vai viņai ir 20, vai 50

Ir daudz stereotipu, ka pieaugušām sievietēm nevajadzētu valkāt tādas pašas drēbes kā jaunām sievietēm.

Patiesībā mūsdienu mode ir diezgan demokrātiska, un ir saraksts ar universālām lietām, kuras droši vari nēsāt gan 20, gan 40 gadu vecumā. Pastāstīsim par tām sīkāk un iesakām uz šiem apģērbiem neekonomēt.

 

1. Džinsi

Uzreiz jāsaka, ka ne visus džinsus var vilkt jebkurā vecumā. Šeit ir jāizvēlas pareizo griezumu un stilu. Šauri džinsi ir piemēroti 20 vai 30 gadu vecumā, bet pēc 40 tos vajadzētu aizstāt ar kaut ko atbilstošāku, piemēram, džinsiem ar augstu jostas vietu.

Lasi arī: Mājās pagatavojams saldējums no olu baltuma. Ideāls našķis karstā laikā

Modeļi tumši zilā vai gaiši zilā krāsā būs abpusēji izdevīgi, taču melni, pelēki un krāsaini izstrādājumi nav piemēroti visiem.

Izvēlieties džinsus bez dekora, klasisku vai nedaudz apgrieztu garumu. Ja pērkat apģērbu šai sezonai un vēlaties papildināt savu garderobi ar ko modernu, pievērsiet uzmanību modeļiem ar neparastu piegriezumu, piemēram, ar dubultu jostu.

 

2. Trencis

Un šeit ir vēl viens bāzes apģērbs, kam jābūt tavā garderobē. Tas gadu gaitā nezaudē savu aktualitāti un var viegli konkurēt skaistumā un stilā ar daudzām mūsdienu tendencēm.

Šī lieta ir skaista jebkurā veidā. Sievišķīgam un romantiskam tērpam uzvelc trenci ar elegantu midi garuma kleitu un augstpapēžu laiviņām, bet sportiskam izskatam – ar kokvilnas sporta tērpu un kedām.

Daudzpusība nav vienīgais trenča mēteļa pluss. Tas ir neticami izturīgs, jo ir izgatavots no blīva gabardīna – kokvilnas sarža pinuma. Virsdrēbes ir ūdensnecaurlaidīgas un arī elpojošas, tāpēc ir ļoti maza iespēja, ka izlīsiet vai piedzīvosiet salu.

Trenča praktiskums ir pamanāms ne tikai tā lietošanā, bet arī kopšanā – lai atbrīvotos no elementāriem netīrumiem, atliek vien mazgāt veļasmašīnā, bet sarežģītos traipus bez problēmām var noņemt ķīmiskajā tīrīšanā.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment