7 lietas, kas padarīs jebkuru sievieti par dievieti jebkurā vecumā – neatkarīgi no tā, vai viņai ir 20, vai 50

3. Oversize izmēra krekls

Visticamāk neviens nešaubījās, ka mūsu saraksta pirmie priekšmeti būs lietas no bāzes garderobes. Brīva stila krekls ir patiešām daudzpusīgs un iederas gan lietišķā stilā, gan ikdienas garderobē. Var vilkt vienu pašu, taču interesantāku un dinamiskāku izskatu iegūst, ja kreklu izmanto kā otro kārtu, piemēram, uzliekot to virs bītlenes vai crop stila topa.

Šeit ir dažas labas kombinācijas katrai dienai:

· Krekls + džinsi – pats redzamākais tandēms, bet ne mazāk iespaidīgs. Varat to ielikt biksēs vai atstāt vaļīgu, uzrotīt piedurknes vai izvēlēties parastu garumu, aizpogāt līdz galam vai rotaļīgi atstāt dažas pogas vaļā. Kā apavi ir piemērotas laiviņas, kedas, balerīna – izvēlieties ērtus apavus atkarībā no situācijas.

Lasi arī:  Sliktas ziņas Allas Pugačovas dzīvē

· Krekls zem jakas – šī opcija ir lieliski piemērota nestabiliem pavasara laikapstākļiem vai vēsiem vasaras vakariem. Kreklu var valkāt zem apjomīga jakas, sporta krekla, džempera (pēdējos divos gadījumos apkakle un aproces jāiztaisno). Lai uzsvērtu jostasvietu, izmantojiet jostu.

· Krekls kā bāze – ja nebaidies izskatīties drosmīgi, uzvelc kreklam virsū krūšturi, vesti, T-kreklu vai topu. Dažas pogas var atstāt neaizpogātas, lai piešķirtu izskatam mazliet sievišķības un rotaļīguma.

 

4. Bikšu kostīms

Vienkrāsainu divdaļīgu kostīmu var droši saukt par obligāti iegādājamu lietu. Ja vien, protams, neesat izvēlējies pareizās krāsas un stila modeli. Lai padarītu šo lietu par universālu jūsu garderobes sastāvdaļu, izvēlieties klasisku un dabisku krāsu paleti: melnu, bēšu, pelēku, tumši zilu, smaragda zaļu utt.

Šādi apģērbi būs lielisks pamats jūsu ikdienas, biznesa un romantiskiem tērpiem. Dienas laikā kostīmu var vilkt ar lakonisku T-kreklu un kedām, darbā – ar blūzi un augstpapēžu kurpēm, vakarā – ar bodiju un sandalēm.

Runājot par stilu, īstā žanra klasika, kuru dizaineri nekad nenogurst demonstrēt savos šovos, ir lielizmēra modeļi. Tie katru gadu tiek šūti universālā ražošanas mērogā, kas nemaz nav pārsteidzoši, ņemot vērā pieprasījumu pēc šādiem kostīmiem.

Jaka jāizvēlas brīva (var ar jostu), un biksēm jābūt taisnām, ar augstu vidukli vai platām līdz grīdai, lai vizuāli izstieptu siluetu.

 

5. Žakete ar divrindu pogu aizdari

Bikškostīma esamība, kura elementus var valkāt gan kopā, gan atsevišķi, nav iemesls liegt sev žaketes iegādi. Tagad tās ir neticami aktuālas – paskatieties tikai uz zvaigžņu un ielas stila modeļu tēliem!

Jūs varat iedvesmoties no Heilijas Bīberes, kura valkā jaku ar crop top un džinsiem, vai Viktorijas Bekhemas tērpiem, kura mīl radīt klasisku izskatu ar elegantu kreklu, zīmuļsvārkiem vai platām biksēm ar krokām.

Lasi arī:  Pievieno šo līdzekli ūdenim un uzsmidzini uz matrača. Gultas blaktis aizbēgs vienā mirklī

Atsakieties no standarta modeļiem par labu lielizmēra modeļiem. Šāda žakete, kas it kā novilkta no vīrieša pleca, padara figūru elegantāku, trauslāku un sievišķīgāku. Tā ir lieliski piemērota daudzslāņu izskata veidošanai.

 

6. Kardigans

Tiklīdz sarakstā ieraugi šo lietu, nekavējoties nesteidzieties pie skapja ar uzvaras saucienu “Es zināju, ka nedrīkstu to izmest!” Pilnīgi iespējams, ka jūs saglabājāt tieši to lietu, kas bija aktuāla tālajos 2000. gados. Tātad tev noteikti nederēs plāna, īsa, gandrīz caurspīdīga jaciņa, kas iepriekš tika vilkta pāri zīda blūzēm un futlārkleitas modeļiem.

Pamatprodukti ir klasiski bezapkakles modeļi ar minimālu dekoru (mazām lakoniskām pogām vai ielāpu kabatām), vienkāršām faktūrām un formām. Krāsām jābūt mierīgam, lai jaku varētu viegli apvienot ar jebkuru apģērbu. Labas iespējas ir pelēka, bēša, zila, piparmētras krāsas. Izstrādājuma garums visbiežāk ir līdz augšstilbam, kakla izgriezums ir V-veida vai apaļš.

Lasi arī: Īstais laiks pagatavot gvakamoli. Vajadzēs tikai 15 minūtes

Ideāls risinājums ir oversize izmēra jaka. To var valkāt ar elegantu kleitu, jebkura garuma svārkiem, džinsa un ādas izstrādājumiem. Pretstatu spēle izskatās īpaši labi, tāpēc ļaujiet jūsu tēla sastāvdaļu faktūrām un materiāliem atšķirties.

 

7. Zābaki

Tagad šis priekšmets var šķist ne pārāk aktuāls, taču, nav slikti rudeni sagaidīt pilnā apbruņojumā. Tāpēc mājās vienmēr jābūt zābakiem “katram laikam”. Universāls modelis, ko var valkāt jebkurā vecumā – ādas zābaki ar platu augšdaļu uz neliela stabila papēža.

Atšķirībā no pagājušās sezonas dominējošiem žokeju zābakiem, kas pamazām zaudēja savu popularitāti, klasiskais modelis uz visiem laikiem attaisno savu vērtību. Zābakus var lieliski apvienoti ar jebkura garuma kleitu, kā arī ar džinsiem vai ādas biksēm.

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment