Maksims Galkins nokomentējis baumas par savu “izgāšanos” un koncertu Kanādā

Maksims Galkins nokomentējis baumas par savu neizdevušos uzstāšanos Kanādā

Galkina koncerts Toronto esot izgāzies ar blīkšķi. Tā vismaz apgalvo mākslinieka nīdēji. Tomēr, kā atklājās, situācija ir pilnīgi pretēja.

Noskaidrosim, kā Maksims nokomentēja nelabvēļu tenkas, un ko viņš viņiem piesolīja.

Galkina koncerts Toronto

Tagad Maksima Galkina viesizrāžu tūre Kanādā ir oficiāli noslēgusies. Un pavisam drīz viņš atgriezīsies pie sievas un bērniem. Kā noskaidrojās, Alla Borisovna gatavojas pamest Izraēlu un vasaras atpūtu izbaudīs Latvijā.

Varētu šķist, ka zvaigžņotajam pāris viss ir lieliski un brīnišķīgi. Tomēr, kā apgalvo Maksima nīdēji un nelabvēļi, viņa koncerts Toronto esot izgāzies. Vēl vairāk, daži skatītāji pat esot pieprasījuši atdot naudu par biļetēm. Tiesa, saskaņā ar paša mākslinieka sacīto, situācija esot pavisam citādāka.

Savā Instagram kontā šovmenis nolēma sniegt savu atbildi uz šīm baumām un salikt visus punktus uz “i”. Maksims atzinās, ka, ja viņš veltītu laiku baumām, tad viņam savā blogā par to vien nāktos rakstīt.

Bet tie, kas man ir dārgi – mani skatītāji, mani tuvinieki, mani uzticamie sekotāji – zina, kāda ir situācija. Un man ar to pietiek”, – dalījās Galkins.

Tāpat mākslinieks apgalvoja, ka līdzīgas baumas un visādi izdomājumi par viņu nekādā veidā neietekmē viņa dzīvi. Šovmenis gatavojas dzīvot tā, kā uzskata par vajadzīgu. Allas Borisovnas vīrs bez izmaiņām turpinās dalīties ar faniem ar savas dzīves patīkamajiem mirkļiem.

Bet tie, kas raksta visādus izdomājumus par mani, maniem koncertiem, manu dzīvi, atcerieties, ka viss nāk atpakaļ”.

Nesen par Galikina panākumiem koncertos ārpus Krievijas izteicās arī Laima Vaikule.

Saskaņā ar dziedātājas teikto, tagad humoristam situācija ir daudz labāka nekā bija Krievijā. “Kad kāds saka, ka tagad Maksimam ir slikti, es smaidu. Ticiet man, tagad viņš uzstājas labākās zālēs, nekā viņam bija Krievijā”.

Interesanti, ka ne visi saprot Maksima jokus un humoru. Turklāt daži lietotāji ir sašutuši, ka šovmenis atļaujas jokot, kamēr turpinās “daudz bēdu un asaru”. Galkins savu darbu neuzskata par nepiemērotu. Turklāt, ja publikai patīk, tad mākslinieks ir uz pareizā ceļa. Ko Tu domā šajā sakarā? Dalies ar savu viedokli komentāros!

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment