“Man ar māsu būs kopīgs bērns, un es par to nekaunos”

Sam-Leighton-Dore

Semjuels dzīvo Sidnejā un ir kopā ar fotogrāfu un dizaineri Bredliju Tenantu, un vēlas radīt pēcnācēju ar savas ģimenes gēniem. Lai īstenotu šo ieceri, viņa māsa piekrita ziedot olšūnas, lai pāris varētu izveidot ģimeni, kādu vienmēr ir vēlējies. “Tas nemaz nav tik dīvaini, ja tā padomā, jo mēs izmantosim mākslīgo apaugļošanu ar māsas olšūnu un mana partnera spermu, bet bērnu iznēsās cita surogātmāte, kurai, iespējams, jau ir sava ģimene.” Stāsta Semjuels.

Sam-and-his-boyfriend

Semjuels atklāj, ka tas ir vienīgais veids, kā viņš kopā ar draugu var radīt bērnu un saglabāt bioloģisko saikni.

Dažiem varbūt tas izklausās bezjēdzīgi, taču es domāju, ka vēlme radīt bērnu kopā ar mīļoto cilvēku ir tikai instinktīva un dabiska.

Šādu lēmumu, protams, nebija viegli pieņemt. Semjuels stāsta, ka bērns varētu ienākt ģimenē tikai pēc vairākiem gadiem, jo viss process izmaksā ļoti dārgi. Viņš uzsver, ka šādām lietām un to plānošanai ir vajadzīgs laiks. Lai arī Semjuels ar savu māsu Bronti jau pirms kāda laika bija runājuši par šo ieceri, viņi sāka to apsvērt daudz nopietnāk tikai pēdējo gadu laikā. “Mēs vienmēr esam bijuši ļoti tuvi, tāpēc es domāju, ka arī viņai ir svarīgi palīdzēt man un Bredam izveidot ģimeni.”

Sam-and-his-mum
Semjuels ar savu māti

Lai arī Bronte netiks saukta par bērna māti, Semjuels domā, ka viņai tik un tā būs īpaša loma kā, piemēram, krustmātei.

Bērnam ir ļoti svarīga sievietes klātbūtne, tāpēc domāju, ka viņa var būt šis cilvēks arī neuzņemoties mātes lomu. Mums ir paveicies. Neesmu pārliecināts, ko par to teiks citi radinieki, taču es zinu, ka viņi mūs sapratīs.

Pārim ir ļoti liels atbalsts no tuvākajiem ģimenes locekļiem. Semjuels stāsta, ka viņa vecāki ir brīvi domājoši, tāpēc diskusijas par to visu nemaz nav tik saspīlētas, kā citiem varētu šķist. Diemžēl sociālo tīklu lietotāji nav tik saprotoši, taču Semjuels par to neuztraucas.

Vienmēr nāksies saskarties ar negatīvu reakciju no tādiem cilvēkiem, kas tikai izlasa virsrakstus, bet ne pašu rakstu. Esmu saņēmis ļoti negatīvus un naidpilnus komentārus, taču lielākā daļa atsauksmju ir tiešām pozitīvas.

Visiem tiem pāriem, kuri vēlas iet šo pašu ceļu, bet uztraucas par apkārtējo reakciju, Semjuels iesaka lūk, ko: “Es teiktu, ka mums ir ļoti paveicies dzīvot tādā laikā, kad pastāv dažādi veidi, kā veidot ģimeni. Ja visi iesaistītie cilvēki to atbalsta un ir laimīgi, tad uz priekšu!”

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">nema</cite>

    nu kāds kopīgs bērns?… ģenētiski nekas tur kopīgs nebūs…

  • <cite class="fn">Janka</cite>

    Kā ar to, ka šādos gadījumos bērni bieži vien dzimst kroplīgi?
    Tik nezinu, vai tieši ar mākslīgo apaugļošanu….

  • <cite class="fn">Anonīms</cite>

    tas jau sen ir pierādīts, ka tuviem radiniekiem pastāv ļoti liels risks radīt gan slimus, gan homoseksuālus bērnus. Tas arī ir viens no iemesliem, kāpēc homoseksualitāte iet plašumā / radi ar radiem ir sapārojušies, sākot jau ar karaļisko dzimtu pēctečiem.

    • <cite class="fn">Laila</cite>

      Tur rakstīts ka nevis viņš izmantos savu “materiālu”,bet gan viņa partneris! Tā kā nekas tur slims nevar sanākt!

  • <cite class="fn">Anonīms</cite>

    nu jā, šis jau ir raksts par modernajām rietumnieciskajām vērtībām… Atkal Overtona logs tiek virināts.

  • <cite class="fn">Ja?</cite>

    Bērns būs taču no māsas un drauga spermas. Ko Jūs runājat par ģenētisku kroplību??

  • <cite class="fn">Ne?</cite>

    Bet morāla kroplība vienalga paliek…
    Kāpēc masu medijiem tik ļoti jāpūlas palīdzēt sabiedrībai deģenerēties, iestāstot, ka tas taču ir forši?

  • <cite class="fn">Raimonds no http://lotoguru.eu</cite>

    Ne visi var atļauties, maksājot uzreiz, nopirkt salonā jaunu telefonu, datoru, auto. Tu vari? Ko tu darītu, ja vinnētu 200 miljonus eiro? Vai spēj iztēloties savu dzīvi pēc tam? Dod sev iespēju pārvērst savu dzīvi sapnī, noķer savu veiksmi! Brīdī, kad esi uz veiksmes viļņa, reģistrējies un paņem savu Džekpotu. Nāc uz manu saitu, atradīsi tur detalizētu instrukciju. Un tu varēsi skaistu sieviešu bildes skatīties ne tikai internetā, bet arī savā virtuvē un guļamistabā.

  • <cite class="fn">vai</cite>

    pedarastu slimā pasaule.ātrāk Traps sāktu viņus apkarot!!!!

  • <cite class="fn">Juris Maruks</cite>

    kas tas par nahuj bralis ar masu pisas

Leave a Comment