Mana kaimiņiene pastāstīja, ar ko viņa laista savus stādus, lai tie augtu spēcīgi un veselīgi

Kā pagatavot mēslojumu

Atdzīvināt un atbalstīt jaunos dzinumus palīdzēs medus. Uz 1 litru silta ūdens jāņem 5 g bišu medus un rūpīgi jāatšķaida. Pēc 30 minūtēm ar gatavo šķīdumu var laistīt stādus.

Ar amonjaka palīdzību jūs varat ne tikai atmodināt noģībušu cilvēku, bet arī “atgriezt” stādus. Uz 5 litriem istabas temperatūrā nostādināta ūdens nepieciešams 5 ml amonjaka. Šis amonjaka ūdens jāielej augsnē zem augiem.

Ūdeņraža pārskābe var noderēt, ja nepieciešams augsni bagātināt ar skābekli. Trīs litru ūdens burkai būs nepieciešami 15 ml peroksīda. Ar gatavo šķīdumu aplaistiet augsni un dzinumus.

Stādus atļauts barot ar koka pelnu uzlējumu. Lai to pagatavotu, 30 g pelnu nepieciešams apliet ar 3 litriem karsta ūdens un pāris stundas nostādināt. Tad ar šo šķidrumu aplaista traukus ar jaunajiem stādiem.

Pārbaudi savas zināšanas par Latvijas filmām!

Portāls Dzentlmenis.lv grib pārbaudīt tavas zināšanas par Latvijas filmām! Aizpildi šo ātro testu un uzzini, cik labi orientējies Latvijas kino! Tavā rīcībā būs tikai 30 sekundes!

1 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

2 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

3 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

Your score is

The average score is 67%

0%

Stādus ir lietderīgi laistīt ar sasmalcinātu olu čaumalu uzlējumu. Lai to izdarītu, trīs litru burkā ar ūdeni jāielej 30 g olu čaumalu pulvera un jānotur dažas dienas. Pēc tam šķidrumu pārtecina un ar to mēslo kultūraugus.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment