Mana mamma guļ ar manu vīru

Kūka izkrita man no rokām, un es aizbēgu.

Kad divi tuvākie cilvēki tavā dzīvē tevi nodod, tās ir beigas. Tās ir ticības un mīlestības beigas. Tas notika ar mani. Es pamanīju, ka gandrīz divus mēnešus mans vīrs un mana māte uzvedās ļoti dīvaini.

Agrāk viņi maz komunicēja, bet tagad mans vīrs visu laiku vēlas viņu apciemot. Viņš vēlas paņemt kādas burciņas vai arī paņemt kādu pārtiku dēlam. Sākumā es ļoti priecājos par viņu tuvību, līdz uzzināju briesmīgu noslēpumu…

 


Pirms turpināt šī notikuma izklāstu, jums svarīgi gan saprast, kāpēc cilvēki vispār laulībā mēdz viens otru krāpt…

Laulības ir sarežģītas attiecības, kurās ir daudz faktoru, kas var ietekmēt cilvēku uzvedību, un krāpšana ir viens no tiem. Cilvēki var krāpt savus partnerus laulībā dažādu iemeslu dēļ.

Bieži vien krāpšana notiek, jo cilvēki jūtas neapmierināti ar savām pašreizējām attiecībām vai saņemto uzmanību. Dažreiz viņi meklē kaut ko, ko viņi uzskata par trūkstošu savā pašreizējā attiecībā, un tā var būt emocionāla vai fiziska saikne, kas šķiet trūkstoša.

Nepietiekama komunikācija un neizpratne var arī būt iemesls krāpšanai. Ja partneri neapspriež savas vēlmes, bailes vai problēmas, tā var novest pie situācijas, kurā viens vai abi partneri meklē sapratni vai atbalstu citur, pat neapzinoties, ka tas var izpausties kā krāpšana.

Dažreiz cilvēki krāpj savus partnerus kā veidu, kā tikt galā ar savām personīgajām problēmām, trūkumiem vai zaudējumiem. Psiholoģiski faktori, piemēram, zemas pašapziņas sajūta, bailes vai sarežģītas emocijas, var veicināt neuzticību.

Ir svarīgi saprast, ka krāpšana nav vienmēr tikai par fizisku piesaisti vai neuzticību, bet gan par sarežģītu sajūtu tīklu un emocionālām nepieciešamībām, kas var nebūt pilnībā apmierinātas pašreizējās attiecībās. Komunikācija, sapratne un atvērtība var palīdzēt mazināt šo risku un stiprināt attiecības.


Lasi arī: Jāzina ikvienam! Ugunsdzēsības un glābšanas dienests brīdina iedzīvotājus par to, kas notiks otrdien

Lasi arī: “Norvēģijā tādi zēni kā es uzskata, ka tie ir ziedojumi!”: populārais mūziķis Andris Kivičs pikts uz Latvijas likumiem

Un tātad…

Kādā vasaras vakarā mans vīrs, kā parasti, devās apciemot manu māti. Es tajā laikā biju darbā un nolēmu, ka pēc darba nopirkšu kūku un atbraukšu pie mammas, lai viņus pārsteigtu.

Taču pārsteigums neizdevās… Man bija mammas dzīvokļa atslēgas, tāpēc es iegāju iekšā bez klauvēšanas. Es neko nesapratu, bet, kad atvēru durvis, es gandrīz nokritu…

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment