Mana sieva zaudēja atmiņu pēc avārijas un, lūk, ko priekš viņas es izlēmu izdarīt

Viņi apprecējās pagājušā gada augustā. “Mēs bijām pasaules virsotnē. Jaunlaulātie, kuriem visa dzīve vēl priekšā, ” stāsta Džeremijs.

2

 

Bet pēc 19 dienām pa ceļam pie vīra Džastisa iekļuva briesmīgā avārijā.

3

 

Pēc bezgalīgi daudzām dienām šī meitene izķepurojās un atlaba. Bet mēnesi pēc avārijas Džastisa vīram ir nolēmusi atzīties. 

4

“Lūdzu, nedusmojies… bet es nespēju atcerēties mūsu kāzas, ” teica Džastisa. Izrādījās, ka Džastisai no atmiņas izdzēsās pēdējas 5 nedēļas pirms avārijas, iekļaujot arī visu kāzu ceremoniju.

5

Lai atgrieztu savu atmiņu atpakaļ, Džastisa katru dienu skatījās uz kāzu bildēm, bet viss bez jebkādiem rezultātiem. “Es redzu, kā viņš skatās uz mani ceremonijas laikā, es būtu gatava atdot visu, lai atcerētos, kā tas bija.”

Un Džeremijs nolēma, ka viņam pienākums ir kaut ko darīt. Viņas ciešanas atcerēties kaut mazu daļiņu no pagātnes, salauž manu sirdi, un sapratu, ka man atkal tas ir jāizdara priekš viņas. Es gribu, lai viņa atkal pārdzīvo tās emocijas – Džeremijs atkal grib uzrīkot kāzas.

6

 

Šīs mīlas stāsts izplatījās pa visu internetu, un uzradās daudzi cilvēki, kas gatavi bez maksas sniegs pārim fotogrāfa pakalpojumus, izceps torti, palīdzēs ar organizēšanu un izdarīs visu citu priekš ceremonijas.

7

Savas otrās kāzas Džeremijs un Džastisa rīkoja šī gada 1 augustā.

Avots: www.adme.ru

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment