Mana vīra mīļākā zupa. Tērēju ne vairāk kā 20 minūtes. Vāru lielāko katliņu un vienmēr ir par maz.

 

Visu liek katliņā un pārlej ar verdošu ūdeni.

Pievienojiet vienu ēdamkaroti tomātu pastas.

Pārklāj ar vāku un vāra, līdz kartupeļi ir gandrīz gatavi. Atlikušas tikai pāris minūtes.

Tagad ir laiks nogaršot vai pietiek sāls un, ja nepieciešams, pievienot vēl sāli.

Lasi arī: Raimonda Paula mazmeita izpaudusi jaunumus par savām attiecībām; “Tie diemžēl nav visai labi…”

Kartupeļi ir gandrīz gatavi, var pievienot pelmeņus. Tiklīdz pelmeņi uzpeld virspusē, vāriet divas līdz trīs minūtes.

Atlicis pievienot smalki sagrieztus zaļumus.

Pievienojiet zupai un samaisiet. Vēl 1-2 minūtes un esat gatavs pasniegšanai.

Arī interesanti: Kā vislabāk apgaismot stādus februārī, lai novērstu to izstiepšanos

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment