Visu liek katliņā un pārlej ar verdošu ūdeni.
Pievienojiet vienu ēdamkaroti tomātu pastas.
Pārklāj ar vāku un vāra, līdz kartupeļi ir gandrīz gatavi. Atlikušas tikai pāris minūtes.
Tagad ir laiks nogaršot vai pietiek sāls un, ja nepieciešams, pievienot vēl sāli.
Lasi arī: Raimonda Paula mazmeita izpaudusi jaunumus par savām attiecībām; “Tie diemžēl nav visai labi…”
Kartupeļi ir gandrīz gatavi, var pievienot pelmeņus. Tiklīdz pelmeņi uzpeld virspusē, vāriet divas līdz trīs minūtes.
Atlicis pievienot smalki sagrieztus zaļumus.
Pievienojiet zupai un samaisiet. Vēl 1-2 minūtes un esat gatavs pasniegšanai.
Arī interesanti: Kā vislabāk apgaismot stādus februārī, lai novērstu to izstiepšanos
Tevi noteikti interesēs
- Leģendārā Olga Dreģe 87 gados piekopj kādu ieradumu, kuru dara vismaz 3 stundas dienāby Sandra Vīgante
- Šatunova atraitne rīkojās pret sava mūžība aizgajušā vīra gribu un pārkāpj viņa galveno noteikumuby Rinalds Bergmanis
- Astrologs Kristaps Baņķis skaidro, ka šis gads “klonē” 1942. gada notikumu modeli – kā tas varētu ietekmēt mūs šodienby Sandra Vīgante