Visu liek katliņā un pārlej ar verdošu ūdeni.
Pievienojiet vienu ēdamkaroti tomātu pastas.
Pārklāj ar vāku un vāra, līdz kartupeļi ir gandrīz gatavi. Atlikušas tikai pāris minūtes.
Tagad ir laiks nogaršot vai pietiek sāls un, ja nepieciešams, pievienot vēl sāli.
Lasi arī: Raimonda Paula mazmeita izpaudusi jaunumus par savām attiecībām; “Tie diemžēl nav visai labi…”
Kartupeļi ir gandrīz gatavi, var pievienot pelmeņus. Tiklīdz pelmeņi uzpeld virspusē, vāriet divas līdz trīs minūtes.
Tevi arī varētu interesēt
Atlicis pievienot smalki sagrieztus zaļumus.
Pievienojiet zupai un samaisiet. Vēl 1-2 minūtes un esat gatavs pasniegšanai.
Arī interesanti: Kā vislabāk apgaismot stādus februārī, lai novērstu to izstiepšanos
Tevi noteikti interesēs
- Pieredzējuši dārznieki zina, ka šie ir 7 labākie kaimiņi sīpoliem – galviņas būs lielas kā dūresby Laura Blūma
- Dziedātāja Samanta Tīna atklāj, kādu padomu savulaik viņai iedevusi mamma, tomēr viņa tā arī to nav realizējusiby Laura Blūma
- Tuvojas zemeņu laiks – eksperti atklāj, kā pareizi sasaldēt svaigas zemenes, lai tās var baudīt visu cauru gaduby Anete Vītola