Visu liek katliņā un pārlej ar verdošu ūdeni.
Pievienojiet vienu ēdamkaroti tomātu pastas.
Pārklāj ar vāku un vāra, līdz kartupeļi ir gandrīz gatavi. Atlikušas tikai pāris minūtes.
Tagad ir laiks nogaršot vai pietiek sāls un, ja nepieciešams, pievienot vēl sāli.
Lasi arī: Raimonda Paula mazmeita izpaudusi jaunumus par savām attiecībām; “Tie diemžēl nav visai labi…”
Kartupeļi ir gandrīz gatavi, var pievienot pelmeņus. Tiklīdz pelmeņi uzpeld virspusē, vāriet divas līdz trīs minūtes.
Atlicis pievienot smalki sagrieztus zaļumus.
Pievienojiet zupai un samaisiet. Vēl 1-2 minūtes un esat gatavs pasniegšanai.
Arī interesanti: Kā vislabāk apgaismot stādus februārī, lai novērstu to izstiepšanos
Tevi noteikti interesēs
- Uzlika kakla siksnu un baroja ar nepiemērotu pārtiku: Krāslavas novada vietējie iedzīvotāji rīkojušies nesaprotami un nosodāmiby Laura Andersone
- Tuvākajās dienās ”Whatsapp” gaidāmi jaunumi: ”Izmaiņas ietekmēs čatus, un noteikumi būs stingri”by Sandra Vīgante
- Lūdzu Kārlim izremontēt mūsu dzīvokli jau 20 gadus – noguris, nav laika… Bet visu savu brīvo laiku viņš veltī kādai citaiby Laura Andersone