Visu liek katliņā un pārlej ar verdošu ūdeni.
Pievienojiet vienu ēdamkaroti tomātu pastas.
Pārklāj ar vāku un vāra, līdz kartupeļi ir gandrīz gatavi. Atlikušas tikai pāris minūtes.
Tagad ir laiks nogaršot vai pietiek sāls un, ja nepieciešams, pievienot vēl sāli.
Lasi arī: Raimonda Paula mazmeita izpaudusi jaunumus par savām attiecībām; “Tie diemžēl nav visai labi…”
Kartupeļi ir gandrīz gatavi, var pievienot pelmeņus. Tiklīdz pelmeņi uzpeld virspusē, vāriet divas līdz trīs minūtes.
Atlicis pievienot smalki sagrieztus zaļumus.
Pievienojiet zupai un samaisiet. Vēl 1-2 minūtes un esat gatavs pasniegšanai.
Arī interesanti: Kā vislabāk apgaismot stādus februārī, lai novērstu to izstiepšanos
Tevi noteikti interesēs
- Recepte, ko zināja katra padomju saimniece – leģendārā kūka “Lācis”by Anete Vītola
- Kad uzzināju, pie kā tas varētu patiesībā novest, es vairs neatstāju veļas mašīnas durvis vaļāby Jeļena Kuzmenko
- Ar kādiem mēslošanas līdzekļiem barot peonijas, lai ziedi būtu sulīgi, koši un ziedētu ilgu laikuby Anete Vītola