Šī uzkoda ir iecienīta ne tikai manā ģimenē, bet arī starp visiem maniem draugiem un paziņām, tāpēc es to gatavoju bieži. Tā ir ļoti vienkārša un ātra pagatavošanā. Ja vēl neesat to izmēģinājuši, noteikti iesaku to pagatavot.
Viens no galvenajiem šīs uzkodas elementiem ir kūpināta desa. Tā piešķir salātiem bagātīgu un unikālu garšu, ko grūti aizstāt ar citām sastāvdaļām. Kūpināšanas process piešķir salātiem patīkamu dūmu aromātu un pievieno sarežģītākas garšas nianses.
Lasi arī: Kā siltināt kājas, lai tās ziemā nenosaltu – vecmāmiņas metode ar piena paku
Kūpināta desa piedāvā salātiem interesantu tekstūras kontrastu, kas papildina citas sastāvdaļas, padarot ēdienu daudzveidīgāku un patīkamāku. Plus tā bieži ir sāļāka un pikantāka, kas var pievienot nepieciešamo garšas dziļumu un palīdz izcelt citas sastāvdaļas.
Pagatavošana
5 olas sakuļam bļodā.
Pievienojiet 5 ēdamkarotes kukurūzas cietes (vai kartupeļu cietes), 3 ēdamkarotes augu eļļas un sāli pēc garšas, visu sakuļat.
Sanāk viendabīga masa, no kuras cepsim 2-3 milimetrus biezas pankūkas.
Kad pankūkas ir atdzisušas, sagrieziet tās plānās šķēlītēs.
Lasi vēl: Kotletes “Putna piens”: ja es gatavoju vistas kotletes, tad tikai šādā veidā
Vienāda lieluma (aptuveni) sagriež kūpinātu desu 150 gramus, man ir salami.
Tagad seko galvenais “āķis” un noslēpums!
Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk
Tevi noteikti interesēs
- Populārais latviešu mūziķis Intars Busulis pēc dažām dienām pametīs Latvijuby Laura Blūma
- Laikapstākļu anomālijas visā Eiropā. Sinoptiķi noraizējušies par prognozēm janvāra vidumby Sandra Ločmele
- Riešanas čempioni; 10 suņu šķirnes, kas rej daudz un bieži – šie suņi nav piemēroti cilvēkiem, kas mīl klusumuby Laura Blūma