Manu viesu iecienītākā uzkoda, kas tiek apēsta uzreiz. To var pagatavot ātri un ļoti viegli (recepte, kad viesi ir pie sliekšņa)

Šī uzkoda ir iecienīta ne tikai manā ģimenē, bet arī starp visiem maniem draugiem un paziņām, tāpēc es to gatavoju bieži. Tā ir ļoti vienkārša un ātra pagatavošanā. Ja vēl neesat to izmēģinājuši, noteikti iesaku to pagatavot.

Viens no galvenajiem šīs uzkodas elementiem ir kūpināta desa. Tā piešķir salātiem bagātīgu un unikālu garšu, ko grūti aizstāt ar citām sastāvdaļām. Kūpināšanas process piešķir salātiem patīkamu dūmu aromātu un pievieno sarežģītākas garšas nianses.

Lasi arī: Kā siltināt kājas, lai tās ziemā nenosaltu – vecmāmiņas metode ar piena paku

Kūpināta desa piedāvā salātiem interesantu tekstūras kontrastu, kas papildina citas sastāvdaļas, padarot ēdienu daudzveidīgāku un patīkamāku. Plus tā bieži ir sāļāka un pikantāka, kas var pievienot nepieciešamo garšas dziļumu un palīdz izcelt citas sastāvdaļas.

 

Pagatavošana

5 olas sakuļam bļodā.

Pievienojiet 5 ēdamkarotes kukurūzas cietes (vai kartupeļu cietes), 3 ēdamkarotes augu eļļas un sāli pēc garšas, visu sakuļat.

 

Sanāk viendabīga masa, no kuras cepsim 2-3 milimetrus biezas pankūkas.

Pārtikas produkti, kurus labāk neuzglabāt ledusskapī

Kad pankūkas ir atdzisušas, sagrieziet tās plānās šķēlītēs.

Lasi vēl: Kotletes “Putna piens”: ja es gatavoju vistas kotletes, tad tikai šādā veidā

Vienāda lieluma (aptuveni) sagriež kūpinātu desu 150 gramus, man ir salami.

Tagad seko galvenais “āķis” un noslēpums!

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Leave a Comment