Atliek tikai sajaukt salātu bļodā, pievienot 3 ēdamkarotes majonēzes un 2 ķiploka daiviņas, kas izspiestas caur spiedi. Šīs kombinācija dod neatkārtojamu garšu!
Salāti ir gatavi, tos var pasniegt uzreiz!
Ļoti vienkārši bet, ļoti gardi salāti! Kā redzat, sagrieztā pankūka piešķir salātiem unikālu piegaršu un tekstūru. Tā var uzsūkt garšvielas un marinādes, ko satur salāti, pievienojot papildus garšu.
Svarīgi ir, lai pankūkas būtu gatavotas līdz zeltainai krāsai un ir labi atdzesētas, pirms tās sagriež, lai nodrošinātu labāku tekstūru un izvairītos no mitruma ietekmes. Ja tās ir pārāk mīkstas, tās var kļūt par maigu.
Kūpinātā desa piešķir intensīvu, dūmu bagātu garšu un sāļumu, kas lieliski kontrastē ar pankūku maigumu un vieglo saldumu. Turklāt desas pikantā un trekna struktūra papildina pankūku mīksto un gaisīgo konsistenci, radot bagātīgu un harmonisku garšas baudījumu.
Labu apetīti!
Tevi noteikti interesēs
- Mana omīte gatavoja visgaršīgākās kotletes: maza viltība – viena lieta jāizdara pēc cepšanasby Laura Andersone
- Spinātu pastēte – veselīgas un vasarīgas uzkodas recepteby Anete Goba
- “Biju daudz labākās domās par viņu…”: dārza influenceris Dāvids ar savu rīcību nepatīkami pārsteidzis savus “sekotājus”by Laura Andersone