Atliek tikai sajaukt salātu bļodā, pievienot 3 ēdamkarotes majonēzes un 2 ķiploka daiviņas, kas izspiestas caur spiedi. Šīs kombinācija dod neatkārtojamu garšu!
Salāti ir gatavi, tos var pasniegt uzreiz!
Ļoti vienkārši bet, ļoti gardi salāti! Kā redzat, sagrieztā pankūka piešķir salātiem unikālu piegaršu un tekstūru. Tā var uzsūkt garšvielas un marinādes, ko satur salāti, pievienojot papildus garšu.
Svarīgi ir, lai pankūkas būtu gatavotas līdz zeltainai krāsai un ir labi atdzesētas, pirms tās sagriež, lai nodrošinātu labāku tekstūru un izvairītos no mitruma ietekmes. Ja tās ir pārāk mīkstas, tās var kļūt par maigu.
Kūpinātā desa piešķir intensīvu, dūmu bagātu garšu un sāļumu, kas lieliski kontrastē ar pankūku maigumu un vieglo saldumu. Turklāt desas pikantā un trekna struktūra papildina pankūku mīksto un gaisīgo konsistenci, radot bagātīgu un harmonisku garšas baudījumu.
Labu apetīti!
Tevi noteikti interesēs
- 90% cilvēku to gatavo nepareizi: šefpavārs dalījies ar recepti, kā patiešām ir jāgatavo garšīgi kartupeļi (+ VIDEO)by Laura Andersone
- “Pieredzējušas mājsaimnieces no tiem jau ir atteikušās”: dalos ar 3 bezjēdzīgiem mājsaimniecības darbiemby Rinalds Bergmanis
- Naudu draugiem un radiniekiem pārskaitīt tagad aizliegts: ko nedrīkst rakstīt, lai nepazaudētu bankas kartiby Sandra Vīgante