Atliek tikai sajaukt salātu bļodā, pievienot 3 ēdamkarotes majonēzes un 2 ķiploka daiviņas, kas izspiestas caur spiedi. Šīs kombinācija dod neatkārtojamu garšu!
Salāti ir gatavi, tos var pasniegt uzreiz!
Ļoti vienkārši bet, ļoti gardi salāti! Kā redzat, sagrieztā pankūka piešķir salātiem unikālu piegaršu un tekstūru. Tā var uzsūkt garšvielas un marinādes, ko satur salāti, pievienojot papildus garšu.
Svarīgi ir, lai pankūkas būtu gatavotas līdz zeltainai krāsai un ir labi atdzesētas, pirms tās sagriež, lai nodrošinātu labāku tekstūru un izvairītos no mitruma ietekmes. Ja tās ir pārāk mīkstas, tās var kļūt par maigu.
Kūpinātā desa piešķir intensīvu, dūmu bagātu garšu un sāļumu, kas lieliski kontrastē ar pankūku maigumu un vieglo saldumu. Turklāt desas pikantā un trekna struktūra papildina pankūku mīksto un gaisīgo konsistenci, radot bagātīgu un harmonisku garšas baudījumu.
Labu apetīti!
Tevi noteikti interesēs
- Sešām zodiaka zīmēm novembris nesīs pelnītas iespējas un atbalstu par viņu neatlaidību
- Lauksaimnieks no Līvānu novada man atklāja, kāpēc ierakt jēlas olas dārzeņu dobēs
- Ciemojoties Turcijā, redzēju, ka turienes cilvēki pie mājokļa durvju roktura piekarina maisiņu ar naudu: stāstu, kāpēc
- Bekons būs īpaši kraukšķīgs un nesaritināsies, ja to pagatavosi ar vienu vienkāršu sastāvdaļu
- Pusi kotlešu mēs apēdam jau no pannas – izmantoju vienu maziņu triku, kas nodrošina, ka tās vienmēr man sanāk sulīgas
- Braucu lietainā laikā caur Cēsīm un pamanīju ceļmalā vecu vīru, apstājos: tajā brīdī pat nezināju, ka tieši tad viss sāksies








