Atliek tikai sajaukt salātu bļodā, pievienot 3 ēdamkarotes majonēzes un 2 ķiploka daiviņas, kas izspiestas caur spiedi. Šīs kombinācija dod neatkārtojamu garšu!
Salāti ir gatavi, tos var pasniegt uzreiz!
Ļoti vienkārši bet, ļoti gardi salāti! Kā redzat, sagrieztā pankūka piešķir salātiem unikālu piegaršu un tekstūru. Tā var uzsūkt garšvielas un marinādes, ko satur salāti, pievienojot papildus garšu.
Svarīgi ir, lai pankūkas būtu gatavotas līdz zeltainai krāsai un ir labi atdzesētas, pirms tās sagriež, lai nodrošinātu labāku tekstūru un izvairītos no mitruma ietekmes. Ja tās ir pārāk mīkstas, tās var kļūt par maigu.
Kūpinātā desa piešķir intensīvu, dūmu bagātu garšu un sāļumu, kas lieliski kontrastē ar pankūku maigumu un vieglo saldumu. Turklāt desas pikantā un trekna struktūra papildina pankūku mīksto un gaisīgo konsistenci, radot bagātīgu un harmonisku garšas baudījumu.
Labu apetīti!
Tevi noteikti interesēs
- Aizdzinu savu BMW uz remontu Rīgā, bet galu galā paliku bez 2000 eiro, bez pašas mašīnas un ar milzu parādu
- Jau pazuduši tūkstoši eiro: brīdina par jaunu krāpšanas shēmu Latvijā – sākumā viņi atsūta īsziņu
- Nolieciet šo augu uz palodzes un aizmirstiet mājās par kondensātu, mitrumu un pat pelējumu
- Sēžu savā auto Rēzeknes stāvvietā ar izslēgtu dzinēju un pēkšņi pienāk likumsargs un prasa dokumentus: stāstu kas notika
- Kāpēc daudzi pavāri pievieno miltus ceptiem kartupeļiem
- Garšīga, viegla un gaisīga ābolmaizīte no manas omītes recepšu klades: vajadzīgas pavisam vienkāršas sastāvdaļas








