Pagatavošanas metode:
Sagriež kāpostus salmiņos, nedaudz saspiež ar rokām, lai tie kļūtu mīkstāki, un ļauj iztecēt sulai. Burkānus un bietes sarīvē uz rupjas rīves, ķiplokus izspiež caur presi.
Sālījumam uzvāra ūdeni ar augu eļļu, etiķi, cukuru un sāli.
VIDEO:
Lasi vēl: Pievienojiet šo līdzekli sava Ziemassvētku kaktusa laistāmajam ūdenim, un tas acumirklī atgūs ziedus un apburs jūs ar tiem visa gada garumā
Dziļā traukā sajauc kāpostus ar burkāniem, bietēm, ķiplokiem, pārlej ar vārošu sālījumu. Atstāj uz nakti zem smaguma, pēc tam izkārto burkās, aizver ar kaprona vāciņiem.
Tevi arī varētu interesēt
Šādus kāpostus var uzglabāt gan ledusskapī, gan pagrabā. Nav nepieciešams tos gatavot lielās porcijās, jo arī ziemā tos var pagatavot svaigus.
Tevi noteikti interesēs
- 3 Ķīniešu zodiaka zīmes visu nedēļu, sākot ar 17. novembri, piesaista veiksmi un dziļu mīlestību
- Kāpēc rozā lasis pēc atkausēšanas zaudē struktūru: stāsta pieredzējis zvejnieks no Alūksnes
- Vēloties palīdzēt “vienkāršam strādniekam” bez sievas, Elīna (50 gadi) nepamanīja vienīgo viņa slēpto motīvu
- 81 gadīgā zvejniece no Skultes gadiem ilgi baroja savus kaimiņus ar zivīm, bet, kad viņai vajadzēja palīdzību, viss mainījās
- Katru nedēļu gatavoju ķirbi šādā veidā, un bērni vienmēr prasa: “Mamm, vai tiešām tas ir ķirbis?”
- “Manai mammai bija tāds pats,” — teica Rīgas oficiante, paskatoties uz miljonāra gredzenu: stāstu, ko viņš atbildēja









