Pagatavošanas metode:
Sagriež kāpostus salmiņos, nedaudz saspiež ar rokām, lai tie kļūtu mīkstāki, un ļauj iztecēt sulai. Burkānus un bietes sarīvē uz rupjas rīves, ķiplokus izspiež caur presi.
Sālījumam uzvāra ūdeni ar augu eļļu, etiķi, cukuru un sāli.
Lasi vēl: Pievienojiet šo līdzekli sava Ziemassvētku kaktusa laistāmajam ūdenim, un tas acumirklī atgūs ziedus un apburs jūs ar tiem visa gada garumā
Dziļā traukā sajauc kāpostus ar burkāniem, bietēm, ķiplokiem, pārlej ar vārošu sālījumu. Atstāj uz nakti zem smaguma, pēc tam izkārto burkās, aizver ar kaprona vāciņiem.
Šādus kāpostus var uzglabāt gan ledusskapī, gan pagrabā. Nav nepieciešams tos gatavot lielās porcijās, jo arī ziemā tos var pagatavot svaigus.
Tevi noteikti interesēs
- Atklāju noslēpumu – kā vāru vistas zupu “Rižiks”, lai nūdeles neuzbriest un zupa ilgi stāv ledusskapīby Rinalds Bergmanis
- Tikai nesen sapratu, ka gadiem esmu cepusi olas nepareizi – 3 triki visu mainījaby Rinalds Bergmanis
- Bīstamie datumi 2025.gada maijā: kurās dienās jābūt ļoti uzmanīgiem un ko šajā laikā nedrīkst darītby Laura Blūma