Pagatavošanas metode:
Sagriež kāpostus salmiņos, nedaudz saspiež ar rokām, lai tie kļūtu mīkstāki, un ļauj iztecēt sulai. Burkānus un bietes sarīvē uz rupjas rīves, ķiplokus izspiež caur presi.
Sālījumam uzvāra ūdeni ar augu eļļu, etiķi, cukuru un sāli.
VIDEO:
Lasi vēl: Pievienojiet šo līdzekli sava Ziemassvētku kaktusa laistāmajam ūdenim, un tas acumirklī atgūs ziedus un apburs jūs ar tiem visa gada garumā
Dziļā traukā sajauc kāpostus ar burkāniem, bietēm, ķiplokiem, pārlej ar vārošu sālījumu. Atstāj uz nakti zem smaguma, pēc tam izkārto burkās, aizver ar kaprona vāciņiem.
Šādus kāpostus var uzglabāt gan ledusskapī, gan pagrabā. Nav nepieciešams tos gatavot lielās porcijās, jo arī ziemā tos var pagatavot svaigus.
Tevi noteikti interesēs
- Mana vīramāte pa kluso “aizņēmās” no mūsu makiem, uzskatot to par īres maksu – kā mēs atrisinājām šo situāciju
- 4.decembrī tika pieņemts ar 2026.gadu pieckārtīgi palielināt nodokli par konkrēto dabas produktu
- Jau 5 gadus jūsu mājai vai dzīvoklim jābūt konkrēti aprīkotam, lai izvairītos no soda: ”VUGD var ierasties nebrīdinot”
- Vīra Rūdolfa radinieki uzradās bez brīdinājuma: “Mēs padzīvosim pie jums nedēļu” – lūk, kas notika tālāk
- Strādāju par biļešu kontrolieri Rīgā 9 gadus: stāstu, kādas ir muļķīgākās bezbiļetnieku taisnošanās, un kā es uzreiz pamanu “zaķus”
- Modris mani nosauca par “izēdāju” ‒ kāda bija summa uz Rimi čeka, kas izraisīja nesaskaņas un gala risinājums










