Pagatavošanas metode:
Sagriež kāpostus salmiņos, nedaudz saspiež ar rokām, lai tie kļūtu mīkstāki, un ļauj iztecēt sulai. Burkānus un bietes sarīvē uz rupjas rīves, ķiplokus izspiež caur presi.
Sālījumam uzvāra ūdeni ar augu eļļu, etiķi, cukuru un sāli.
Lasi vēl: Pievienojiet šo līdzekli sava Ziemassvētku kaktusa laistāmajam ūdenim, un tas acumirklī atgūs ziedus un apburs jūs ar tiem visa gada garumā
Dziļā traukā sajauc kāpostus ar burkāniem, bietēm, ķiplokiem, pārlej ar vārošu sālījumu. Atstāj uz nakti zem smaguma, pēc tam izkārto burkās, aizver ar kaprona vāciņiem.
Tevi arī varētu interesēt
Šādus kāpostus var uzglabāt gan ledusskapī, gan pagrabā. Nav nepieciešams tos gatavot lielās porcijās, jo arī ziemā tos var pagatavot svaigus.
Tevi noteikti interesēs
- Lietas pēc mazgāšanas smaržo pēc pelējuma – 5 iemesli un veidi, kā atrisināt šo problēmuby Anete Vītola
- Maksims Galkins publicē jaunu fotogrāfiju, kurā redzams kopā ar mīļoto Allu Pugačovu: viņa izskatās satriecoši!by Laura Blūma
- Bekonā ietīti vistas rullīši ar saulē kaltētiem tomātiem un sieru – neparasta karstā ēdiena recepteby Anete Vītola