Matu griezumi, kurus es nekad neieteiktu savai mātei seniorei. Tie tikai liks izskatīties vecākai

5. Nedrīkst atstāt pagarinātus matus deniņu daļā. Daudzām sievietēm gados patīk ar šķipsnām “aizklāt” seju, vaigus un vaigu kaulus, kas izskatās dīvaini.

6. Nekad neizvēlieties matu griezumus, kas paslēpj seju. Tas neizskatās glīti. Sejai jābūt atklātai ar dzirkstošu smaidu, tad arī grumbas izlīdzināsies un seja izskatīsies jaunāka. Nav nepieciešams psiholoģiski sevi padarīt vecāku.

7. Liekais svars, nepareiza stāja, vāji muskuļi un muguras problēmas padara kakla zonu savītušu. Uz tās parādās šķērseniski gredzeni, krokas un nokarena āda. Šajā gadījumā ieteicams pakausī veidot vīrišķā stila griezumu.

8. Ja nevarat iztikt bez īsa griezuma kakla rajonā, tad izvērtējiet matu griezumus, kas nepieplok šīm zonām. Tas ir tad, kad pakauša apakšējā daļa ir īsi nogriezta, bet virsējie mati bez pakāpeniskas pārejas nokarājas pāri noskūtajam pakausim.c

Lasi arī: VID nācis klajā ar būtisku informāciju bērnu vecākiem; “Nevajag atteikties no naudas”

9. Vecumu akcentēs arī kuplas frizūras vai arī vienāda garuma mati.

10. Plānu matu gadījumā ļoti īss griezums izskatīsies slikti pat tad, ja mati nogriezti “ezītī”. Būs redzama galvas āda un sejā tiks akcentētas visas ar vecumu saistītās pazīmes.

Kādu frizūru nēsā tava mamma? Vai tā padara viņu vecāku vai, gluži otrādi, jaunāku? Priecāsimies, ja padalīsies viedoklī/pieredzē raksta komentāros!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment