Matu griezumi, kurus es nekad neieteiktu savai mātei seniorei. Tie tikai liks izskatīties vecākai

Pat slaidām sievietēm ir jāizvairās no vairākiem matu griezumiem un detaļām, jo jāņem vērā visas ar vecumu saistītās izmaiņas, kas attiecas gan uz matiem, sejas formu, kaklu, gan matu struktūru un pat stāju.

Jāatceras arī, ka matu griezumam pusmūža vecumā jābūt ērtam un komfortablam.

Lūk, no kādiem griezumiem būtu jāizvairās veāka gadagājuma dāmām:

1. Biezas masīvas šķipsnas un apjomīgs matu griezums zoda līmenī.
Šāds griezums padara seju izteikti smagnēju, liek izskatīties ādas tonim tunšākam, uzsver nevienmērīgu ādas tekstūru un citus matu griezuma trūkumus.

2. Ar vecumu saistītās izmaiņas akcentē arī matu griezumi ar izteiktām horizontālām līnijām, taisnas, biezas “pčolkas” un blīvs matu griezums, kas sākas tieši zem vaigu kauliem un stiepjas līdz zodam. Tas viss piešķir smagnējību sejas apakšdaļai.

Lasi arī: VID nācis klajā ar būtisku informāciju bērnu vecākiem; “Nevajag atteikties no naudas”

3. Neatstājiet pārāk lielu matu apjomu un daudzumu pakausī. Tas attiecas uz pakauša rajonu un zemāk. Pretējā gadījumā silueta profils šķitīs nesamērīgs un augums kroplīgs, pat ja ar to viss ir kārtībā.

4. Nevajadzētu slēpt grumbas uz pieres ar biezu “pčolku” pat tad, ja tā ir pakāpeniska un dažāda garuma. Pateicoties pareizai griezuma formai, jūs varat piešķirt savam tēlam vieglumu un dinamiku. Individuāli piemērotu šķipsnu izveide piešķir virtuozitāti un graciozitāti.

 

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment