Mazā prinča Džordža skolotāja ir tikpat skaista kā Keita; briti jau spekulē

Britu preses spekulācijas ir pastiprinājušas fakts, ka skolotāja prinča pirmajā skolās dienā izvēlējās LK Bennett zīmola kleitu (cena 260 eiro), kas ir arī Keitas mīļākais brends. Vai tiešām Helēna (kurai starp citu, katru rītu, atbilstoši stingrajiem noteikumiem, jāuztaisa prinča priekša kniksīti) izvēlējās šāda zīmola kleitu speciāli – lai sagādātu konkurenci Keitai? Un kā šāds pavērsiens patīk princim Viljamam?

Lasi arī: Superbingo vadītājs Armands Simpsons drīzumā kļūs par ceturtā bērna tēvu – viņam jau ir trīs meitas

Britu prese gan ir slavena ar to, ka no mušas bieži uzpūš ziloni. Tomēr, neskatoties uz to, aristokrātu aprindās arvien aktuāls esot lēdijas Anabellas Goldsmitas (bijusi daudzu miljonāru un miljardieru sieva) galvenais noteikums – “Vienmēr seko līdzi tam, lai pie jums nestrādātu darbinieces, kuras izskatās labāk par tevi. Sevišķi tas attiecas uz auklītēm un sekretārēm.” Prinča Džordža auklīte – spāniete Marija Terēze Turiona Borallo – ir sievete kurai tuvojas jau 40 gadi! Kā vēsta bild.de, viņa galīgi neatbilst klasiskā skaistuma kanoniem, un neesot “konkurente” Keitai.

Savukārt šo skolotāju Keita ir “palaidusi garām” – kā raksta briti – nebija uzmanīga. Tāpēc arī attiecīgi tiek spekulēts – ja princis Džordžs pēkšņi pametīs savu esošo skolu, tad iemesls nebūšot jāmeklē tālu…

 

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment