Izmisusi māte visu nakti pavada internetā, kamēr viņas mazulis guļ izlietnē: šokējošs stāsts!

b1cc8385552ea220ae860ca021c24fde

Stefānijai Smitai, 35, ir jauns dēliņš vārdā Īzaks. Viņam piedzimstot, jaunā māmiņa bija ļoti laimīga, bet pēc kāda laika viņa pamanīja kaut ko dīvainu uz mazuļa sejas. Drīz vien bērna dzīve pārvērtās murgā.

Puikam sarkanie izsitumi parādījās 3 mēnešu vecumā. Smaržu un citu spēcīgu aromātu ietekmē izsitumi pastiprinājās, āda pat sāka plīst un asiņot.

8688c3f52f104218b8eca36a3de27813

Ārsti mierināja māti, sakot, ka tā ir tikai ekzēma un izrakstīja zāles. Tomēr izsitumi pārādījās atkal un nu jau palika vēl briesmīgāki. Ārsti nespēja saprast, kas notika. Zēna mati sāka izskrist un viņš palika apātisks. Viņi ieteica mātei pārtraukt zīdīt mazuli.

243500b12e1bfa42f328e8c4874b6aa3

Pēc 5 mēnešiem izsitumi atkal parādījās, viņa āda pilnīgi plīsa pušu. Zēnu aizveda uz slimnīcu, izmantojot spēcīgas zāles, āda atkal palaika normāla, bet divas dienas vēlāk viss atkal atkārtojās.

Lasi arī: Pirms gada mazais zēns bija uz nāves sliekšņa, bet viņu izglāba. Tagad viņš izskatās NEPĀRSPĒJAMI

Škir lapu tālāk, lai uzzinātu, ko māte izdarīja!

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Doties pretī savas Veiksmes izstieptajām rokām: https://goo.gl/V9tJmz</cite>

    Jauns auto, neskatoties uz valdības uzliktajiem nodokļiem. Sava māja bez hipotēkas. Ceļojumi. Hobijs. Satikt savu īsto arī var tad, kad esi tu pati, nevis ar ikdienas rūpju grumbu pierē. Bērni prestižās skolās. Nodrošinātas vecumdienas pat bez pensijas, kuru valsts pat vairs īsti nesola.
    Nāc un piedalies lielākajās ASV un Rietumeiropas loterijās, kur notiek godīgas izlozes.
    Starp citu – katra līdz marta beigām iegādātā Sindikāta pakete, ir arī tava biļete papildus izlozei, kuras balvu fondā ne tikai trīs dizaina un tehnikas meistardarbi Apple MacBookPro, bet arī pilnīgi jauns, jaudas un skaistuma pilnības iemiesojums BMW X6.

Leave a Comment