Meitene iekaro sirdis ar deju videoklipiem, bet ne dēļ “laikiem”. Tā viņa palīdz savam draugam atkal iemācīties staigāt

Blogere nolēma sākt publicēt deju videoklipus, taču nemaz ne tāpēc, lai būtu “trendīga”. Viņa vienkārši vēlējās atbalstīt savu draugu un piesaistīt cilmes šūnu transplantācijai nepieciešamo naudu.

Cilvēki bija tik pārsteigti par videoklipiem un meitenes ideju, ka viņi ziedoja viņai vajadzīgo summu ārstēšanai.

Lasi arī: Meitene nosauca 11 depresijas simptomus, par kuriem daudzi klusē; Varbūt jums arī jālūdz palīdzība

Mūzikas izpildītāja Medisona Oldsa, kuras TikTok segvārds ir madison_olds, katru dienu ievieto video, kurā dejo ar savu draugu Dereku, kurš sēž ratiņkrēslā. Meitene to dara ne joka pēc, viņai ir svarīga misija – savākt naudu viņas draugam vajadzīgajai cilmes šūnu transplantācijai. Kopš 2017. gada viņš nevarēja pats staigāt, motokrosa avārijā savainojot mugurkaulu.

Sākotnēji Medisona plānoja uzvarēt TikTok veidotāju fondā, kas par atbalstu vērienīgiem satura veidotājiem paziņoja 2020. gada 22. jūlijā. Pašlaik šīs granta summa ir viens miljards dolāru.

Pirmajā 9. septembrī ievietotajā deju videoklipā Medisona Olds uzjautrinoši pārvietojas līdzās savam draugam. Un Dereks smaida par mīļotās centieniem. Pāra debijas video ir savācis vairāk nekā divarpus miljonus skatījumu un 780 tūkstoš patīk.

 

“Pirmā diena, es dejošu tik ilgi, kamēr TikTok ļauj man kļūt par satura radītāju fonda dalībnieku. Es varu nopelnīt pietiekami daudz naudas, lai mans draugs varētu atkal staigāt, ” teikts blogeres pirmajā video.

Sociālo tīklu lietotāji mīlēja Medisonas un Dereka videoklipus, un līdz oktobrim meitene bija nedaudz mainījusi savu rīcības plānu. Emuāru autore vērsās tieši pie saviem abonentiem ar lūgumu atbalstīt savu mīļoto ar ziedojumiem, lai Derekam līdz Ziemassvētkiem jau būtu jaunas cilmes šūnas.

Lasi arī: Kas notika ar vīrieti, kurš divas dienas viens pats peldēja okeānā, nolecot no kruīza kuģa, lai tikai aizbēgtu no PSRS

Medisona 14. oktobrī ievietoja jaunās dejas un stratēģijas video ar saiti uz platformu, caur kuru jūs varat nosūtīt ziedojumu. Pašā videoklipā meitene vispirms noskūpsta savu draugu, kurš pastāvīgi atrodas visos videoklipos, un atkal izpilda jautru deju.

 

 

“Pirmā diena. Es dejošu, līdz savākšu pietiekami daudz naudas, lai Ziemassvētkos pārsteigtu savu draugu ar cilmes šūnām,” autore parakstīja jauno videoklipu.

Derera ziedojumu platformā Medisons paskaidroja, ka viņi jau ir izvēlējušies cilmes šūnu terapiju ASV, Kolumbijā. Un terapijai, kuru viņš varēs sākt 2021. gada janvāra beigās, viņam jāpiesaista 55 tūkstoši dolāru.

Jaunajā meitenes videoklipā, kas publicēts 19. novembrī, Medisona paziņoja saviem sekotājiem labas ziņas. Izrādījās, ka abonenti palīdzēja savākt summu pirmajam terapijas kursam.

 

“Daudzi no jums ir ziedojuši, un tas mani vienkārši aizkustina, cik daudz jūs katrs devāt. Mēs ne tikai savācām naudu, bet arī sadraudzējāmies. Iedvesmojām arī citus pacientus ar muguras smadzeņu traumām, lai viņu sapņi piepildītos,” Medisona pateicās cilvēkiem, kuri viņus atbalstīja.

Komentāros cilvēki atbalsta pāri un tic, ka viņi tiks galā ar visu.

 

 

 

 

 

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment