Šī meitene izvēlas dzīvot kā “bēbis;” iemesls- ļoti skumjš…

Džesa ir “pieaudzis bērns”, viņai patīk valkāt autiņbiksītes, dzert no mazuļiem paredzētiem traukiem un atgriezties bērnībā.Šobrīd jaunā sieviete, kura pārdzīvojusi seksuālu vardarbību dzīvo Leiklendā, Floridas štatā kopā ar savu 24 gadus veco draugu Deividu. Viņš apgalvo, ka atgriešanās pagātnē ir palīdzējusi Džesai tikt galā ar savu pagātni.

Džesa tika seksuāli izmantota divu gadu vecumā, šī trauma noveda pie depresijas un trauksmainības. Tagad laimīgā jaunā sieviete atzinusi, ka autiņu nēsāšana un dzeršana no bērnu pudelītēm ir vairāk cēlusi viņas pašapziņu, nekā tradicionālā terapija, kura izmantota gadiem ilgi.

Džesa, kura strādā par auklīti, pastāsta:

Bērna attēlošana ir labākās zāles, kas ļauj man atgūt bērnības nevainību un izspēlēt tādu bērnību, kādu esmu vēlējusies. Turklāt, atgriešanās bērnībā ideāli piestāv manai personībai. Es varu būt rotaļīga un jauka, tāda, kāda jau esmu. Ja man būtu normāla bērnība, arī tad es labprāt ievērotu šādu dzīvesveidu.

nintchdbpict000255260181-e1469783003949

Džesa un Deivids praktizē dominējošā papucīša/mazās meitenītes lomu spēles.

Pāris ir kopā jau četrus gadus, tomēr viņi apgalvo, ka ikdienā vecuma spēles nav seksuāla rakstura, tā ir dzīvesveida izvēle.

“Tad, kad es iesaistos vecuma spēlēs, mēs nenodarbojamies ar seksu, lai gan daudziem patīk tādas seksa dīvainības,” Džesa paskaidro. “Mēs izbaudām dominanta/padotās lomu ikdienas dzīvē. Manas manieres vienmēr ir bijušas bērnišķīgas, tādēļ tas viss mums šķiet dabiski. Es izbaudu sajūtu, ka Deivids ir aizsargātāja lomā, es varu viņam uzticēt rūpes par sevi, bet viņam patīk justies vajadzīgam. Tas noteikti mūs kā pāri ir satuvinājis.”

Deivids būdams “papucītis” uzstāda Džesai spēles noteikumus, ja viņa tos ievēro, tiek sagādāts atalgojums, ja nē, tad viņa saņem sodu.

Džesa var tikt ielikta stūrī vai nopērta, ja slikti uzvedas, bet, ja ievēro nosacījumus, viņa tiek atalgota ar iepirkšanos vai saldumiem.

Deivids pastāsta:

Man visvairāk patīk būt par Džesas papucīti tādēļ, ka tādējādi varu par viņu rūpēties. Vecuma spēles man nešķiet seksuāli stimulējošas. Zinu, ka daudzus cilvēkus tas uzbudina, bet tas nav domāts man. Mani laimīgu dara tas, ka redzu Džesu laimīgu, kā arī šādas attiecības mūs satuvina.

nintchdbpict000255270065-e1469782969873

Džesa atzīstas, ka uzvelkot autiņbiksītes jūtās ļoti komfortabli, dažkārt viņa tās arī pieslapina, tomēr visu dabisko vajadzību nokārtošana tajos priekš viņas būtu par traku. Džesa ir izskatīga, tādēļ nav nekāds brīnums, ka viņas video vietnē YouTube ātri kļuvuši populāri. Viņa ir augšupielādējusi video, kuros atklāti stāsta par vecuma spēlēm, savu dzīvesveidu un attiecībām ar Deividu.

NINTCHDBPICT000255270061

“Internetā vēlos būt tāda, kāda esmu un parādīt, ka arī citi to var – lai arī kādi viņi būtu. Es neveicu tādas darbības, kuras varētu seksuāli kādu uzbudināt, mani sociālie konti ir darbam droši, tajā pašā laikā, es nezinu, ko cilvēki dara ekrāna otrā pusē, par to es nedomāju.”

NINTCHDBPICT000255269819

Ne visu YouTube lietotāju atsauksmes par Džesas video ir pozitīvas. Deivids piemetina:”Daži ir nosaukuši mani par pedofilu, citi ir izsmējuši Džesu. Bet mēs to neņemam vērā.Mēs zinām, ka viss ir kārtībā un, ka nedarām neko nepareizu.”

Tagad Džesa meklē auklīti, kas varēs viņu pieskatīt , kamēr Deivids ir darbā.

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment