Meitene publicē “selfiju” seksīgā kleitā, bet internets ir šokā par viņas istabu: ak, šausmas!

Meitene publicē pašbildi

Kāda meitene vārdā Alisa, pirms došanās uz svarīgu vakara pasākumu, savā Twitter kontā publicējusi ļoti skaistu pašbildi ar sevi vakarkleitā.

Kaut arī neviens nešaubās par meitenes skaistumu un stilu, sociālo tīklu lietotāji ir visai nepatīkami pārsteigti par to, kā izskatās meitenes istaba, kas atrodas attēla fonā.

Lasi vēl: Smieklīgi FOTO: Tēvs atveido meitas “selfijus”, internets ir sajūsmā!

 

Jāatzīst, ka meitenes istaba ir ļoti tālu no kārtīgas un it nemaz neatstāj par viņu iespaidu kā par pievilcīgu, graciozu dāmu, neskatoties uz glīto kleitu.

C0UvABJUUAAKN31

Ko tik šajā attēlā nevar ieraudzīt!

Meitene attēlu publicējusi ar aprakstu “dodos uz vakariņām, jo man vajadzēja iemeslu uzvilkt šo”.

Interneta lietotāji dažādi reaģējuši uz šo attēlu. Viens raksta: “Un pēc vakariņām viņa desertā ēdīs zefīrus no savas istabas grīdas”.

Lasi arī: Pāvela Globas horoskops 2020. gada septembrim – precīzāk vairs nevar

Kāda cita meitene piezīmējusi, ka šī kleita izskatītos labāk ar melnajām kurpēm, kuras arī mētājas uz grīdas.

C1dho_-UAAEhZyZ

Kāds arī piedāvājies sakārtot meitenes istabu viņas vietā. Protams, ne jau reālajā dzīvē, bet tikai attēlā.

Capture

Un vēl… Izskatās, ka Alisas istabā iedzīvojušās pat peles.

C1dR7dsXAAAPD_U

Lasi vēl: Smieklīgi FOTO: Tēvs atveido meitas “selfijus”, internets ir sajūsmā!

Pati meitene pret interneta komentētājiem gan izturas diezgan vienaldzīgi un neizskatās, ka guļamistabas stāvoklis viņu pašu satrauktu.

Avots: mirror.co.uk

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">sprīdis</cite>

    nekas traks, sakārtos. redzams ka grīda ir uzturēta pie labas kārtības. ir redzētas tādas kas uz ielas kā princeses bet šīm mājās kā čūsku midzenis un virtuve kā cūku stallis, gāzes plītis ir iespējams nomazgāt no taukiem.

  • <cite class="fn">Kurš teica, ka nevar aizsniegties līdz zvaigznēm? Ieskaties: https://goo.gl/sI26SP</cite>

    Grīdu sakārtos, bet tā kleita viņai neizskatās labi.
    Nav sliktu laika apstākļu, ir nepareizi izvēlēts apģērbs, automašīna, kompānija, kurā atrodies, pat dzīves partnere. Piekrīti? Vai esi gatavs Latvijas ziemas salam, kurš mijas slapjdranķiem? Satiec sev otru pusi kaut tikai uz mirkli, bet īsu, krāšņu sievieti, nevis tikai nolūkojies uz tādām sociālo tīklu fotogrāfijās.

  • <cite class="fn">Doties pretī savas Veiksmes izstieptajām rokām: https://goo.gl/QrjOvB</cite>

    Tikko sācies jauns gads. Vai pāršķirsi lapu savā dzīvē, atstājot pagātnē, kas pieder pagātnei, atverot durvis dzīvei, par kādu vienmēr esi sapņojusi? Jauns auto, sava dzīves telpa, jauni draugi, piepildītas attiecības, vaļasprieks un aizrautība ar dzīvi. Padari 2017. par labāko gadu, ko esi piedzīvojusi!
    Starp citu – katra līdz marta beigām iegādātā Sindikāta pakete ir arī tava biļete papildus izlozei, kuras balvu fondā ne tikai trīs dizaina un tehnikas meistardarbi, bet arī pilnīgi jauns, jaudas un skaistuma pilnības iemiesojums BMW X6.

  • <cite class="fn">foxie26</cite>

    Okei, es arī esmu meitene, man arī ir problēma ar nekārtību, bet man nekad, es saku NEKAD nav bijusi šitāda nekārtība!
    Man nekad nekas tāpatās vienkārši nemētājas, un pats trakākāis kas man ir bijis ir bijušas dažas kodes, nekad man istabā nav bijušas peles, un manā nekārtībā es vienmēr zinu kur kas ir, ja man būtu kā šai “dāmai” tad es tiešām nezinātu kur kas ir.
    Mana nekārtība parasti ir pietiekami ātri satīrama ja pie manīm nāk draudzene, bet man būtu tāds kauns kādu vispār laist manā izstabā ja man būtu izstaba kā šeit.
    Protams man nav nekāda diagnoze bet mana nekārtība varētu būt no depresijas vai vientulības, bet viņas izstaba izskatās vairāk pēc kautkādas reāla psiho-.. istabas..
    Ja kāds no jums ienāktu manā iztabā šobrīd tad vienīgā nekārtība ko jūs uzreiz ieraudzītu būtu tīrās drēbes mētājamies manas gultas kājgalī, mēs nesen pārcēlāmies un man vēl nav skapja tākā… bet jūs nekad nepamanītu noslēptos gružus, netīrie trauki un grīda būtu tīri, istaba butu kārtīgi izvēdināta, un man personīgi vispār nebūtu kauns laist jūs manā istabā.
    Bet šī “dāma”… kā viņa uzdrīkstās nekaunēties, šitas jau ir pilnīgi noteikti par traku!

  • <cite class="fn">:)</cite>

    Manuprāt meitene tīšprāt ir izlikusi tādu bildi un varbūt pat tīšprāt savandījusi istabu lai pievērstu jūsu un visu apkārtējo uzmanību.

  • […] Meitene publicē “selfiju” seksīgā kleitā, bet internets ir šokā par viņas istabu:… […]

Leave a Comment