14 gadus veca meitene rada mākslas darbus, kuri ir vairākus miljonus vērti

1

Var šķist, ka piecgadnieka spēlēšanās ar tēva otām un krāsām mājas garāžā ir pilnīgi normāla uzvedība, tomēr Atumnai Deforestai šī pieredze mainīja visu dzīvi.

Ieraugot meitas radītos gleznojumus, Deforestu ģimene saprata, ka viņu meita nav parasta piecgadniece. Viņa ir mākslas ģēnijs. Pēc meitenes darbu izstādīšanas vietējā mākslas izstādē (kuras apmeklētāji tos noturēja par tēva radītajiem mākslas darbiem), cilvēki uzskatīja Atumnu par talantīgu brīnumbērnu.

Par nelaimi, mākslas pasaule ir pilna ar kritiķiem, daži no viņiem uzdeva jautājumu, vai Deforestas radītie darbi vispār ir labi vai tie ir labi viņas vecuma bērnam?

Lasi vēl: Tu neticēsi, kādus mākslas darbus ir spējīgs uzzīmēt šis mākslinieks, par spīti viņa nepilnībām!

Šķir lapu tālāk, lai redzētu Atumnas mākslas darbus!

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Ieskaties šeit un izmaini savu dzīvi uz visiem laikiem: https://goo.gl/MQAn8g</cite>

    Vari ticēt horoskopiem, vari ticēt kam citam. Bet – lai kaut kādu rezultātu sasniegtu, kaut kas jādara. Ja neko citu – vismaz nopērc sev loterijas biļeti.
    Pirmā iemaksa par labu auto, dzīvokļa kredītmaksājums, dāvanas tuviniekiem, ballīte ar draugiem, atvaļinājums ar ģimeni siltzemju kūrortā, varbūt studiju maksa Universitātē vai iemīļotā sporta nodarbības lielajam bērnam – tas viss ir tepat blakus. Kas teica, ka nevar sasniegt zvaigznes? Vai mēģināsi pasniegties pretī savas Veiksmes pastieptajai rokai?
    Uzdrošinies, sper soli un piepildi savus sapņus!

Leave a Comment