14 gadus veca meitene rada mākslas darbus, kuri ir vairākus miljonus vērti

Tagad Atumna Deforesta ir 14 gadus veca, un viņa ir pierādījusi pasaulei, ka ir kas vairāk par jauno talantu. Viņa ir patiesi pārsteidzoša un talantīga māksliniece.

Nav šaubu, ka Deforesta ir smagi strādājusi, lai izsistos mākslas pasaulē un nonāktu tur, kur viņa ir šobrīd. Pretstatā daudziem citiem pusaudžiem, viņa jau no agra rīta strādā savā studijā, lai vēlāk varētu apmeklēt skolu. Pēc tās meitene atkal ķeras klāt mākslas darbu radīšanai, veidojot neticamas gleznas, kuras ieguvuši atzinību visā pasaulē.

2 3

Viens no viņas dzīves spožākajiem mirkļiem bija prestižās starptautiskās Giuseppe Sciacca balvas saņemšana glezniecībā un mākslā. Pasaulslavenās balvas iegūšana piesaistīja arī pāvesta uzmanību. Atumnas gleznas privātai apskatei nonāca arī Vatikānā.

Lasi vēl: Tu neticēsi, kādus mākslas darbus ir spējīgs uzzīmēt šis mākslinieks, par spīti viņa nepilnībām!

Unikāls ir ne tikai Atumnas talants, bet arī viņas dāsnā sirds. Brīvajā laikā meitene neizklaidējas kopā ar draugiem un nedodas iepirkties. Tā vietā viņa veic brīvprātīgo darbus.

4

Meitene dodas uz mazāk priviliģētajām ASV skolām, kurās vada gleznošanas meistarklases. Visbrīnišķīgākais ir tas, ka viņa dalās savā talantā ar citiem, turklāt ļoti pozitīvā veidā.

5

Un tas nav vienīgais veids, kā viņa cenšas palīdzēt.

Deforestas gleznas ir tik neticamas, ka tās bieži vien tiek izsolītas vairāku miljonu vērtībā. Tā gan ir paprāva naudas summa 14 gadus vecai meitenei. Pārsteidzošs ir arī veids, kā viņa tērē nopelnīto naudu.

6

Lielākā daļa Deforestas ienākumu tiek ziedoti labdarībai. Viņa līdzekļus ziedo vairākām organizācijām, tai skaitā katastrofu seku novēršanai. Tā ir nesavtīga rīcība, vēl jo vairāk pārsteidzoša 14 gadu vecumā. Meitene arī veic brīvprātīgo darbu baznīcā, kā arī strādā pie Atumnas fonda, kas izveidots, lai bērnus no trūcīgākām ģimenēm iepazīstinātu ar mākslu.

7

Avots: shareably.com

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Ieskaties šeit un izmaini savu dzīvi uz visiem laikiem: https://goo.gl/MQAn8g</cite>

    Vari ticēt horoskopiem, vari ticēt kam citam. Bet – lai kaut kādu rezultātu sasniegtu, kaut kas jādara. Ja neko citu – vismaz nopērc sev loterijas biļeti.
    Pirmā iemaksa par labu auto, dzīvokļa kredītmaksājums, dāvanas tuviniekiem, ballīte ar draugiem, atvaļinājums ar ģimeni siltzemju kūrortā, varbūt studiju maksa Universitātē vai iemīļotā sporta nodarbības lielajam bērnam – tas viss ir tepat blakus. Kas teica, ka nevar sasniegt zvaigznes? Vai mēģināsi pasniegties pretī savas Veiksmes pastieptajai rokai?
    Uzdrošinies, sper soli un piepildi savus sapņus!

Leave a Comment