Melnādainai sievietei piedzimst baltādains bērns. Vai viņa būtu vīram paskaidrojumu parādā?

Capture
Melnādaina māte pārsteidza ārstus, jo dzemdēja jau otro mazuli, kuram ir gaiša ādas krāsa. Katrīna ar vīru dzīvo Anglijā un viņa uzskata, ka ir vienīgā melnādainā māte pasaulē, kura ir dzemdējusi divus bērnus ar baltu ādas krāsu un zilām acīm.

35 gadus vecā nigēriešu izcelsmes finanšu analītiķe Katrīna Hovarta uzskatīja, ka recesīvais baltās ādas krāsas gēns nevar atkārtoties divreiz, jo šāda iespējamība ir viens gadījums pret miljonu. Tāpēc, ieraugot jaundzimušo meitiņu Sofiju, kura bija tikpat balta kā viņas vecākais brālis, māte bija ļoti pārsteigta.

Lasi vēl: Ārsti nebija pārliecināti, ka šīs Siāmas dvīnes izdzīvos, bet, lūk, kā viņas izskatās tagad!

Pāršķir lapu, ja vēlies uzzināt, kā tas varēja notikt!

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Doties pretī savas Veiksmes izstieptajām rokām: https://goo.gl/V9tJmz</cite>

    Tētis gan jau ne pa jokam sastresojies 😀
    Vislabākais veids stresa samazināšanai ir iegūt drošības sajūtu. Jo kas tad ir stress? Vai tad ne satraukums? Satraukums par esošo situāciju, satraukums par nākotni – vai izdosies ieplānotais, vai sev un tuvajiem neatgadīsies kas slikts. Vai varēšu sevi un tuviniekus pasargāt, ja parādīsies briesmas.
    Brīvu finansu līdzekļu pieejamība ļoti daudzus no stresa izraisītājiem novērš jau saknē. Bankas to sauc par drošības spilvenu. Vai tev tāds ir? Vai tas ir pietiekoši liels? Cilvēkam vienmēr par maz, bet tā godīgi, nemelojot sev – vai ir pietiekošs? Nāc un piedalies lielākajās ASV un Rietumeiropas loterijās, kur notiek godīgas izlozes.
    Nauda, protams, nevar kalpot kā pilnīgi visu problēmu risinājums. Bet, kā vēsta sena tautas gudrība, labāk sēdēt skaistā un jaudīgā BMW džipā kā trolejbusā.

  • <cite class="fn">Rasma</cite>

    Nevaja stresot. Acimredzot vecakiem ir vel no sen seniem laikiem saglbajies baltadaino gens. Un patiesiba vai nav vienalga kada bernam adas krasa galvenais ,lai izaugtu milets un vesels

Leave a Comment