MGI atklāj pirmo Eiropas un Āfrikas reģiona Klientu pieredzes centru, kas atrodas Rīgā

Latvia MGI Tech šodien 21.oktobrī atklāj Klientu pieredzes centru, kas būtiski paplašinās uzņēmuma iespēju organizēt apmācības klientiem un partneriem genomu sekvenēšanas tehnoloģijās. Centrs darbosies arī kā inovāciju apmācību centrs MGI darbiniekiem un izplatītājiem.

 

Pirmais dzīvības zinātņu un tehnoloģiju klientu pieredzes centrs, ko MGI izveidojis Centrālās un Austrumeiropas valstīs, regulāri tiek paplašināts, šoreiz atklājot jaunu Klientu pieredzes centra sadaļu. Nākamo gadu laikā MGI Latvia plāno vēl vairāk attīstīt Latvijā izveidoto centru ar mērķi nodrošināt augstākā līmeņa ģenētikas tehnoloģiju ražošanu uz vietas Latvijā. Nākamajā gadā MGI Latvia telpās tiek plānots realizēt gandrīz 20 apmācību programmas, lai vairāk iepazīstinātu zinātniekus un MGI partnerus no Eiropas un Āfrikas, ar jaunākajām MGI tehnoloģijām.

“Atbilstoši MGI misijai izstrādāt un popularizēt progresīvus dzīvības zinātnes rīkus nākotnes veselības aprūpei, jaunais Klientu pieredzes centrs būtiski stiprinās sadarbību ar zinātniekiem un partneriem zinātnes jomā, tas ļaus paplašināt zināšanas par mūsu sekvenēšanas un automatizācijas risinājumiem, vienlaikus turpinot attīstīt attiecīgās iespējas un zināšanas Eiropā un Āfrikā,” norāda MGI prezidents Dankans Ju (Duncan Yu).

MGI Latvia Klientu pieredzes centrs ir aprīkots ar jaunāko MGI produktu portfeli, tostarp sekvenceriem, kā arī automatizācijas platformām DNS/RNS ekstrakcijai un bibliotēkas veidošanai. Šīs tehnoloģijas tiek pielietotās genoma analīzē, un to attīstība sniedz ieguvumus daudzos dzīves aspektos. Piemēram, tās ir būtiskas slimību diagnostikā un ārstēšanā, ļaujot ārstiem laikus prognozēt konkrētus veselības riskus, kā arī efektīvi diagnosticēt slimību, lai uzlabotu ārstēšanas gaitu. Šīs tehnoloģijas izmanto arī, piemēram, vēža pētniecībā, profilaksē un ārstēšanā agrīnā stadijā.

“Uzņēmums MGI ir spēris vēl vienu lielu soli, lai atbalstītu klientus un partnerus visā reģionā un veicinātu izpratni un zināšanas par mūsu jaunajiem produktiem, piemēram, inovatīvo HotMPS sekvenēšanas ķīmiju, kas nesen izstrādāta īpaši DNBSEQ-G400 sekvenceriem un pirmo reizi ieviesta atsevišķās valstīs vien aprīļa beigās,” saka MGI ģenerāldirektors Eiropā un Āfrikā, doktors Jongs Hu (Yong Hou).

Par “Latvia MGI Tech”

“Latvia MGI Tech” ir meitasuzņēmums “MGI Tech Co., Ltd.” (MGI). “MGI” ir pasaules mēroga līderis dzīvības zinātņu inovācijās, kas tika dibināts 2016.gadā un tagad darbojas vairāk nekā 50 valstīs un reģionos, apkalpojot vairāk nekā 1000 klientus visā pasaulē. “MGI” mērķis ir nodrošināt efektīvus un pēc iespējas plašākai sabiedrībai pieejamus veselības aprūpes risinājumus. Balstoties uz patentētu tehnoloģiju, “MGI” ražo sekvenēšanas iekārtas, automatizētas paraugu apstrādes iekārtas, reaģentus un izlietojamos materiālus, ko izmanto zinātnes pētījumos, medicīnā un veselības aprūpē. “MGI” multi-omics platformās ietilpst reaģenti, medicīniskā attēlveidošana, laboratoriju automatizācija un ģenētiskā sekvenēšana.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment