Dvēseles pašas par sevi neatpūšas: tiek nosauktas lepnākās zodiaka zīmes

Ir tāda lieta kā narcisms. Protams, augsts pašnovērtējums nav nekas slikts, taču, ja sevis mīlestība ir pārmērīga, tad tas nav labi.

 

Astroloģe Ludmila Ļubimova nosaukusi piecas zodiaka zīmes, kuras tiek uzskatītas par īstām “narcisēm”. Kādas ir šīs pazīmes, noskaidroja Džentlmenis.lv žurnālisti.

Lauva

Lauva ir tik pašpārliecināts cilvēks, ka viņš tic: viņš zina visu un par visiem, un tāpēc ikvienam vajadzētu paklanīties un pielūgt viņu. Ar šo karalisko zīmi ir patiešām grūti strādāt un veidot personiskas attiecības.

Galu galā tikai viņiem ir taisnība, nav nepieciešams piekāpties, un viņi ir vislabākie – tas viss attiecas uz Lauvām. Turklāt, lai sasniegtu savu mērķi, Lauva iznīcinās jebkuru savā ceļā.

 

Skorpions

LASI VĒL: Bīstamākais aptumsuma koridors: Pāvels Globa prognozē, kas sagaida Krieviju un pasauli no 2022. gada 25. oktobra līdz 8. novembrim

Skorpioni labā noskaņojumā ir ļoti mīļi un burvīgi radījumi. Tomēr joprojām ir brīži, kad Skorpions ir dusmīgs, un šeit labāk nekrist acīs. Patiešām, tādās reizēs zīmes pārstāvji ir īsti tirāni, un viņus neinteresē neviens cits, kā arī neviena viedoklis.

Pasaule viņiem ir melnbalta, un krāsas nav jāpievieno – Skorpioni to ne tikai nenovērtēs, bet arī izsmies.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu par pārējām zodiaka zīmēm

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment