Bīstamākais aptumsuma koridors: Pāvels Globa prognozē, kas sagaida Krieviju un pasauli no 2022. gada 25. oktobra līdz 8. novembrim

Slavenais krievu astrologs Pāvels Globa pastāstīis, kas Krieviju un pasauli sagaida no 2022. gada 25. oktobra līdz 8. novembrim. Pēc viņa teiktā, šis periods būs aptumsuma koridors, kas nes daudz briesmu.

Dzentlmenis.lv žurnālisti strādāja ar eksperta prognozēm un padomiem, kā izvairīties no grūtībām un samazināt zaudējumus.

 

“Sēdies un klusē”

Tieši šādu padomu dod Pāvels Globa gaidāmajam aptumsuma koridoram. Oktobris jau tagad ir notikumiem bagāts, un eļļu ugunij pielies aptumsumu koridors, brīdina astroloģe. Neveiciet pēkšņas kustības, mērenu aktivitāti un iniciatīvu.

Tradicionāli aptumsumu koridori “pasludina sevi” par naidīguma, dusmu un negatīvu satricinājumu periodu.

2022. gada 25. oktobrī būs Saules aptumsums, bet 8. novembrī Mēness aptumsums. Šajā periodā izmaiņas skars visu cilvēku dzīvi bez izņēmuma, un tām ir iepriekš jāsagatavojas, iesaka Globa. Mēs tuvojamies neatgriešanās punktam.

Lasi arī: “Es paliku stāvoklī 49 gadu vecumā.” Tagad vecākā meita ar mani vairs nerunā

“Šis būs visbīstamākais laiks visiem! Tautu, finanšu, enerģijas un uzplaiksnījumu pārvaldības simbols. Plutons veiks tiešu pagriezienu un iegūs spēcīgu aspektu.

Viņa retrogrāda fāze jau ir nesusi augļus. Konfliktu, agresijas un karu planēta Marss palēnināsies un kļūs retrogrāda. Šajā periodā cilvēki kļūs straujāki, aizkaitināmāki, atriebīgāki, sarūgtināti,” brīdina astrologs.

Kurus visvairāk ietekmēs aptumsuma koridors un kā rīkoties? Un kurās zīmēm šis laiks nesīs pozitīvas pārmaiņas, bet kurām – negatīvas?

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk 

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment