“Es paliku stāvoklī 49 gadu vecumā.” Tagad vecākā meita ar mani vairs nerunā

Mīlestībai nav vecuma ierobežojumu, un arī kļūt par māti nav vecuma ierobežojuma. Ja esi spējīga un ķermenis atļauj, tu droši vari dzemdēt – daudzas publiskas personas to dara un rāda šādu piemēru. Dažiem ģimenes locekļiem tas var nepatikt, kā arī nenovērtē šādu drosmi.

Es nekad nedomāju, ka tas notiks, bet man tādu dāvanu šķietami uzdāvināja kāds augstāks spēks. Sieviete, kurai ir 49 gadi ir stāvoklī, kā arī dalās ar savu stāstu.

Mēs ar vīru dzīvojam šķirti vairāk nekā 10 gadus. Viņš devās pie citas sievietes, kas bija jaunāka par viņu, un viņiem ir dēls. Bet mums ar viņu ir kopīga meita, viņai ir 30 gadi, un mūsu mazdēlam ir 4 gadi.

Es satiku savu jauno otro pusīti darbā. Viņš ir no citas pilsētas un ieradās pie mums pieredzes apmaiņā. Sākumā mums ar viņu bija patīkama komunikācija, kas izvērtās par romānu no sērijas “Neviens nav parādā.” Mēs abi esam pieauguši. Jau tagad darām kā gribam un intīmo tuvību uzturām veselības labad.

LASI VĒL: Es nokļuvu slimnīcā, kur man blakus gulēja kundze gados. Es raudāju, kad sāku runāt ar viņu

 

Mani pēdējie menstruālie cikli nav noritējuši labi. Dažreiz ir spēcīga asiņošana un dažreiz tās nav vispār. Es domāju, ka esam sasnieguši kulmināciju. Lūk, ko es saņēmu pēc pilnas programmas. Arī grūtniecību nevarēju pārtraukt, jo par to uzzināju vēlu – tikai ceturtajā mēnesī.

 

 

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment