“Es paliku stāvoklī 49 gadu vecumā.” Tagad vecākā meita ar mani vairs nerunā

Bet es to nedarītu, ja nebūtu liktenis, kas man ir devis vēl vienu bērnu. Lai notiek. Ārsti ir pārliecināti, ka auglis attīstās veselīgi un ka tā būs meitiņa. Es, protams, tieku rūpīgi uzraudzīta sava vecuma dēļ, bet ceru, ka varēšu dzemdēt bez problēmām, pat ja ar ķeizargriezienu.

Problēma ir tāda, ka vecākā meita nepieņem manu grūtniecību. Taisīja man skandālu, prasīja, lai veicu abortu. Man likās, ka mana meita neko tādu man nevarētu pateikt.

“Tu dzemdēsi,“ un tad nedod Dievs, kas ar tevi notiks. Kurš rūpēsies par šo bērnu?

Viņa lūdza, lai pastāstu topošajam tēvam, bet nedomāju, ka tas ir nepieciešams. Kāpēc viņam tas jāzina? Satikšu, varbūt pastāstīšu. Varbūt nē. Tas ir mans lēmums, un es esmu par to atbildīga. Man ir finansiāls spilvens, un es strādāju labā vadītāja amatā. Viņi ļaus man bez problēmām doties grūtniecības un dzemdību atvaļinājumā.

Saprotu, ka meita baidās, ka es viņai mazuli “uzkāršu” uz kakla, jo viņa ir vecākā māsa. Es gribu viņai apliecināt, ka es nekad tā nedarītu. Bet es zinu, ka viņa vēlas veidot savu ģimeni. Esmu jau visu izplānojusi un man vajadzēs auklīti.

LASI VĒL: Vīrietis bija pārsteigts, atklājot, ka savu kartiņu atstājis mājās pēc tam, kad jau bija ielējis benzīnu 110 dolāru vērtībā. Pie viņa pienāca svešinieks un uzdeva vienkāršu jautājumu…

Es mēģināju to visu izskaidrot savai meitai, bet tagad viņa nevēlas ar mani runāt. Kad viņa nolika klausuli, viņa vairs neatbildēja uz zvaniem. Es mēģināju aiziet uz viņas māju, bet viņa pat neatvēra durvis.

Mani ļoti uztrauc šī situācija, un man arī ļoti pietrūkst mazdēla. Bet ceru, ka kādreiz meita mani sapratīs un piedos. Viņa arī mīlēs savu māsu, kad viņa piedzims. Tomēr radniecīgas dzimtas asinis.
 
Kādas ir tavas domas par šo dzīvesstāstu? Vai meitas attieksme pret māti bija atbilstoša? Lūdzu, rakstiet savus komentārus komentāru sadaļā!

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment