Profesija saskaņā ar dzimšanas datumu: kā noteikt savu ideālo darbu

Likteņa skaitlis parādīs, kāda ir tava būtība un kādas spējas tev piemīt, lai realizētu sevi šajā pasaulē un gūtu maksimālus panākumus.

Dzimšanas datumam saskaņā ar numeroloģiju ir liela ietekme uz cilvēka dzīvi. Tas var ne tikai noteikt cilvēka galvenās rakstura iezīmes, bet arī ar tā palīdzību tu vari aprēķināt ideālo profesiju, kas palīdzēs tev pēc iespējas vairāk realizēt sevi un gūt panākumus.

Kā noteikt savu profesiju pēc dzimšanas datuma

Ar vienkāršu aprēķinu palīdzību tev ir jānosaka savs likteņa skaitlis – tas parādīs, kāda ir tava būtība un kādas spējas tev ir, lai realizētu sevi šajā pasaulē.

Lai uzzinātu, kāds ir tavs likteņa skaitlis, saskaiti visus skaitļus no tava dzimšanas datuma. Piemēram: 1988. gada 25. novembris — 2+5+1+1+1+9+8+8 = 25=2+5=7.

Likteņa skaitlis “1”

Cilvēki ar šādu likteņa skaitli lieliski pārvalda procesus, tāpēc viņi ir labi augstākā līmeņa vadītāji, krīzes menedžeri, vadītāji un uzņēmēji.

LASI VĒL: Regulāri vaimanā: vīriešu vārdi, kuru nēsātāji mūžīgi sūdzas par dzīvi

Likteņa skaitlis “2”

Cilvēkiem ar likteņa skaitli “2” piemērotas būs darbības sfēras, kas saistītas ar spēju vākt un apkopot faktus, kontrolēt, kas prasa precizitāti un sabiedriskumu. Tā var būt banku darbība, grāmatvedība, medicīna, diplomātija, skatuves māksla.

 

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk (pārējie skaitļi)

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment