Tautā pazīstamā Dzintra Kolāta dzīvē sliktas ziņas

Dzintris Kolāts ir latviešu žurnālists un bijušais Latvijas Radio ģenerāldirektors (1995-2005, 2009-2011). Bijis arī Latvijas Televīzijas Ziņu dienesta vadītājs (2011-2012). Šobrīd viņam ir 62 gadi.

1983. gadā Dz. Kolāts sāka strādāt par diktora mācekli Latvijas Radio (LR), strādājot pie programmas “Mikrofons”. Viņš bija LR Ārzemju raidījumu redakcijas programmu vadītājs no 1990. līdz 1992. gadam. Kolāts bija Latvijas Radio reklāmas pakalpojumu daļas vadītājs 1995. gadā un tā gada novembrī tika ievēlēts par Latvijas Republikas ģenerāldirektoru. 2005 2010. gadā Kolāts zaudēja amatu pēc tam, kad divas reizes bija nostrādājis piecus gadus ģenerāldirektora amatā.

Viņš kļuva par Latvijas Preses izdevēju asociācijas (LPIA) izpilddirektoru un Latvijas Televīzijas (LTV) raidījuma “Valsts pirmās personas” vadītāju.

LASI VĒL: “Es paliku stāvoklī 49 gadu vecumā.” Tagad vecākā meita ar mani vairs nerunā

Bijušais Latvijas Radio direktors Dzintris Kolāts nesen laidis klajā jaunu grāmatu, kas veltīta Vidzemes jūrmalas zvejnieku gardumiem. Viņa grāmata “Reņģu pavārgrāmata” iznāca pagājušajā gadā, pavisam nesen grāmata arī tika nosvinēta.

 

Taču Dintris pavisam nesen sociālajos tīklos publicēja ziņu, kas izraisīja daudzu cilvēku satraukumu…

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment