Miris Melnā Pantera filmas aktieris Čedviks Bouzmens

Pāragri – 43 gadu vecumā – mūžībā devies aktieris Čedviks Bouzmens (Chadwick Boseman), kurš lielāko atpazīstamību ieguvis attēlējot Melno panteru slavenajā Marvel filmā, sociālajos tīklos paziņojuši vīrieša tuvinieki.

Viņa nāves apstākļi izraisa apbrīnu – cilvēki sociālajos tīklos viņu dēvē par īstu supervaroni.

Aktiera tuvinieki atklāja, ka 2016. gadā Bouzmenas diagnosticēts resnās zarnas vēzis trešajā stadijā. Pēdējos četrus gadus viņš cīnījies ar slimību, tai progresējot līdz ceturtajai stadijai.

Aktieris par savu slimību neteica nevienam, izņemot ģimeni, un paralēli turpināja filmēties dažādos projektos un uztājās publiskos pasākumos. Cita starpā viņš filmējās arī filmā Melnā Pantera, kura nopelnīja vairāk nekā 1 miljardu dolāru visā pasaulē

“Kā īsts cīnītājs, Čedviks bija neatlaidīgs, palīdzot tapt filmām, ko jūs esat tik ļoti iemīļojuši,” pavēstīja aktiera tuvinieki, atklājot, ka daudzas no tām “neskaitāmu operāciju un ķīmijterapijas kursu laikā vai starp tām”.

Lasi arī: Zodiaka zīmes, kuras līdz 2020. gada beigām, ar lielu iespējamību, var kļūt bagātas

Bouzmens mūžībā devās savās mājās, kopā ar viņu bija sieva un ģimene.

Ģimene izsaka pateicību par atbalstītāju “mīlestību un lūgšanām”, un aicina cienīt viņu privātumu šajā grūtajā laikā.

Bouzmens dzimis 1976. gada 29. novembrī. Čedviks uz ekrāniem redzams kopš 2000. gadu sākuma. Pasaules slavu aktieris iemantoja, attēlojot Melno panteru “Marvel” supervaroņu filmās.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment