5 pašas bīstamākās dienas 2020. gada septembrī

Pašas bīstamākās dienas septembrī ir dienas, kurās jābūt maksimāli uzmanīgam. Zvaigžņu un planētu enerģija šajā laikā būs destruktīva, tāpēc astrologi iesaka neaizmirst būt akurātam.

Nešaubīgi ir noderīgi zināt par mēneša bīstamākajām dienām. Vienlaikus atcerieties, ka katrai sliktai dienai seko vismaz viena veiksmīga un laimīga diena. Visums nekad nepaliks jums parādā.

 

2. septembris – pati neprognozējamākā mēneša diena

Šajā dienā problēmas radīs uzreiz divi notikumi. Runa ir par Pilnmēnesi Zivs zīmē, kā arī par Saturna un Venēras opozīcijas sākumu. Gaidāms negaidīts haotiskas enerģijas uzplaiksnījums. Pilnmēness Zivs zīmē nav labākā kombinācija. Šī savienība veicina cilvēkos pārliecības trūkumu un bailes, provocē kompleksus un rada šaubas.

Lasi arī: 5 zodiaka zīmes, kuras ir pelnījušas dāsnas likteņa dāvanas. Kā izveidosies viņu dzīve jaunos apstākļos

Venēras un Saturna opozīcija arī spēlē negatīvu lomu. Venēra un Saturns ir planētas ar absolūti netipisku raksturu, tāpēc šāda savienība pielies eļļu ugunij. Diena var būt drudžaina, nepatīkama un tajā pašā laikā ļoti dinamiska. Visticamāk, iecerētie plāni vairākkārt izgāzīsies. Jums vajadzētu paļauties uz savu pārliecību un gribasspēku.

 

6. septembris – diena, kurā būs problēmas ar saziņu

6. datumā Venēra pāries Lauvas zīmē. Šī būs nelabvēlīga diena romantiskiem randiņiem un satikšanām. Planēta neveiksmīgi savienojas ar uguns stihiju, vēl jo vairāk ar Lauvas zīmi. Šī zodiaka zīme simbolizē egoismu. Šī var būt patīkama diena kādu finanšu procedūru veikšanai, bet noteikti ne mīlestības lietās.

Venēra var likt daudziem no mums kļūt daudz pašapmierinātākiem un bezprincipiāliem. Šī būs neveiksmīga diena romantiskām iecerēm. Randiņš var noritēt gludi, bet tam vajadzēs patērēt vairāk spēku. Labāk neriskēt un pavadīt laiku vienatnē, vai arī sazināties sociālajos tīklos, bez kāda īpaša mērķa. Saziņa ar kolēģiem un priekšniecību arī var būt apgrūtināta, tāpēc labāk nekonfliktēt un minimizēt sarunas, kas nav par darba lietām.

 

10. septembris – diena, kad gaidāmas nesaskaņas starp cilvēkiem

Disonanse starp dilstošu mēnesi un gaisa stihiju, kuru pārstāv Dvīņu zīme, kļūs par galveno iemeslu daudziem strīdiem un konfliktiem. Problēmas radīs arī Delta-Augirīda meteoru lietus, kas īslaicīgi padarīs cilvēkus emocionālākus un nespēcīgākus saturēt savas emocijas. Šis stāvoklis radīs daudz problēmu.

Izvairīšanās no strīdiem un skandāliem ģimenē palīdzēs jums nekrist tuvinieku acīs un uzturēt uzticības pilnas attiecības. Sazinoties ar kolēģiem, jums būs jāpaļaujas tikai uz veselo saprātu. Labāk nestrīdēties un nepāriet uz paaugstinātiem toņiem, pretējā gadījumā var zaudēt pārliecību, veiksmi un ievērojami sarežģīt dzīvi sev un citiem.

 

20. septembris – iekšējās disonanses diena

Šī būs pirmā aktivitātes diena, kad Mēnesis atradīsies Skorpiona zīmē – tas vienmēr nav tas labākais laiks. Cilvēku iekšējā pasaule šādos periodos piepildās ar negatīvām emocijām. Iespējamas neparedzētas kavēšanās, plānu sajukums, attiecību problēmas. Tas viss daudzus satrauks, liks viņiem uztraukties.

Tā vietā, lai meklētu kompromisus, cilvēki noslēgsies un ieņems aizsargpozīciju. Iespējams, ka pat mazākās neatbilstības novedīs pie strīdiem. Sazinoties ar citiem, ir vērts saglabāt takta sajūtu. Labāk lietas novest līdz galam, nepametot tās pusceļā. Vientulība un atpūta palīdzēs cīnīties ar sliktu domu uzbrukumu.

 

30. septembris – pašrefleksijas un paškritikas diena

Mēneša pēdējā diena paies augoša Mēness ietekmē, kurš būs Zivs zīmē. Ja 29. datums būs vairāk vai mazāk mierīgs, tad 30. septembrī palielināsies vēlme iedziļināties pagātnē, būs vēlme sevi nosodīt. Astrologi to neiesaka darīt, jo šādas domas novedīs pie garastāvokļa pasliktināšanās, veicinās jaunu baiļu un kompleksu parādīšanos.

Lasi arī: 7 pazīmes, kas liecina, ka vīrietis baidās pazaudēt sievieti

Astrologi iesaka atrast jaunu skatījumu uz dzīvi, atbrīvoties no melanholiskām domām. Darbs palīdzēs jums pārvarēt skumjas un trauksmi. Ja iestājas nogurums, jūs varat atļaut sev vakarā atrasties vientulībā, nodarbojoties ar savām personīgām lietām. Eksperti iesaka izvairīties no tādām jūtām kā skaudība un greizsirdība.

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment