7 pazīmes, kas liecina, ka vīrietis baidās pazaudēt sievieti

Ikviena sieviete vēlas būt vienīgā priekš sava vīrieša. Vienīgi vīrieši nesteidzas atklāt visas kārtis un nevēlas atzīt savu atkarību burtiski no katra sievietes vārda un skata.

Viss ir vienkārši: viņš līdz izmisumam baidās viņu pazaudēt. Un, lai arī viņš bez noguruma nebeidz no sevis tēlot mačo, kurš ne par ko nepārdzīvo, 7 rīcības tomēr viņu nodod.

 

1. Gatavība atcelt visas lietas, lai ar tevi satiktos.

Vārdu “ilgojos” vīrietis neizmanto kā “dežūrfrāzi”. Ja viņš to saka, tad patiešām ilgojas. Un viņš patiešām ir gatavs ziedot savu laiku, lai tikai pabūtu kopā ar tevi.

Lasi arī: Jauna norma. Cik tagad jāsver vīrietim un sievietei noteiktā vecumā

Vīrietis ir pārliecināts: ja viņš tev veltīs mazāk laika, tu viņu aizmirsīsi vai atradīsi citu. Un no tā viņš ļoti baidās.

 

2. Sagatavo pārsteigumus un patīkamas dāvanas.

Atved tavu mīļāko saldējumu, turklāt vēl termosomā? Neskopojas dāvanām un nebeidz pārsteigt? Tā rīkojas vīrietis, kurš vēlas parādīt: tieši viņš ir pats labākais, pats gādīgākais, un otru tādu tev neatrast.

Iespējams, sievietei dāvana nav nekas vairāk kā parasta uzmanības izpausme. Bet ticiet, vīrietis vienkārši baidās pazaudēt tavu labvēlību.

3. Baidās aizvainot.

Ja vīrietis saprot, ka viņš iet “ne tajā” virzienā, viņš apstājas – viņš baidās pateikt pārāk daudz un tādējādi zaudēt savu mīļoto sievieti.

Atzīstaties, jūs vienkārši domājāt, ka viņam ir pārāk maigs raksturs?

2020. gada rudenī četras zodiaka zīmes sagaida negaidītas pārmaiņas un piepildīsies kvēlākās vēlēšanās

 

4. Plāno kopīgu nākotni.

Runājot par nākotnes plāniem, viņš bieži lieto nevis “es”, bet “mēs”. Tādā veidā par kopīgo nākotni viņš pārliecina ne tikai tevi, bet arī pats sevi. Viņš redz kāzu scenāriju un tam sekojošo ceļojumu, un tāpat zina, kā sauks jūsu bērnus.

Un, pēc viņa domām, ja tu to neredzi, viņš izjūt bailes.

 

5. Stāsta par sasniegumiem, bet nerunā par problēmām.

Īsts vīrietis baidās izskatīties kā neveiksminieks savas sievietes acīs, tāpēc visas savas problēmas tur no viņas slepenībā.

Turklāt viņš baidās būt pamests savu biznesa problēmu vai ne pārāk labas veselības dēļ. Turklāt viņam nav ne jausmas, kā sieviete var reaģēt uzzinot par patieso lietu stāvokli.

 

6. Nedod iemeslu aizdomām.

Ja tu vīrietim neesi devusi ne mazāko mājienu, ka tev ir nepatīkama viņa komunikācija ar bijušo draudzeni vai vienkārši citām sievietēm, bet viņš vienalga pārtrauc ar viņām visus kontaktus, tādā veidā viņš dod tev mājienu, ka savu laimi ir jau atradis!

Tiesa, tieši to pašu viņš sagaida arī no tevis.

 

7. Pirmais sper soli uz izlīgumu.

Viņš pirmais nāks ar tevi izlīgt, pat neskatoties uz, ka viņam ir taisnība! Aizvainojums pāriet, bet rodas izpratne, ka sava lepnuma dēļ viņš var tevi pazaudēt.

Lasi arī: 5 zodiaka zīmes, kuras ir pelnījušas dāsnas likteņa dāvanas. Kā izveidosies viņu dzīve jaunos apstākļos

Bet priekš ikviena vīrieša šāds solis nav vienkāršs.

Un, ja vīrietis šo visu dara, tevi var apsveikt – tu viņam esi dārga!

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment