“Moller Auto” investē 2,5 miljonus eiro Krasta ielas servisa rekonstrukcijā; serviss turpina strādāt

Investējot 2,5 miljonus eiro, “Moller Auto” uzņēmumu grupa uzsāk virsbūvju remonta servisa Rīgā, Krasta ielā 54 rekonstrukcijas darbus.

Rekonstrukcijas rezultātā tiks divkārt paplašinātas servisa telpas, ieviestas energoefektivitāti veicinošas iekārtas un palielināts servisa sniegto pakalpojumu spektrs, radot jauna koncepta auto remontdarbu servisu. Pēc rekonstrukcijas servisā tiks palielināts arī darbinieku skaits, ieviešot 14 jaunas darba vietas. Rekonstrukcijas laikā serviss turpinās darboties kā līdz šim.

Rekonstrukciju servisā veic celtniecības darbu kompānija SIA “Bukoteks”, un plānots, ka darbi tiks noslēgti 2023.gada pavasarī. Pēc rekonstrukcijas servisa platība palielināsies no 756 m2 līdz 1474 m2.

Turpina Izīda Gerkena, “Moller Auto” uzņēmumu grupas izpilddirektore Baltijā: “Nemitīga attīstība ir nemainīga mūsu prioritāte, arī laikos, kad esam dažādu krīžu centrā. Šis ir ļoti nozīmīgs investīciju projekts, jo tā rezultātā uzlabosim ne vien klientu servisu un darba apstākļus mūsu darbiniekiem, bet arī radīsim augsni daudzveidīgākiem pakalpojumiem, nodrošinot pilnu virsbūvju apkopes ciklu. Tāpēc līdz ar rekonstrukciju faktiski būsim savā grupā radījuši jauna koncepta auto virsbūvju remonta servisu. Būtiski, ka celtniecības darbu laikā servisa pakalpojumi klientiem aizvien būs pieejams esošajās telpās.”

Noslēdzoties rekonstrukcijai, serviss iegūs ne tikai remontētas, teju divkārt plašākas telpas, kas īpaši pielāgotas darbiniekiem un klientu vajadzībām, bet arī jaunas un modernas iekārtas, galvenokārt – energoefektivitātes veicināšanai. Tāpat tiks nodrošinātas papildus darba vietas 7 virsbūvju mehāniķiem un 7 auto krāsotājiem.

“Moller Auto” Krasta ielā 54 ir vienīgais uzņēmuma grupas serviss Latvijā, kas nodrošina avārijā cietuša auto remontu, kas tiek īstenots, sadarbojoties ar apdrošināšanas kompānijām. Pēc rekonstrukcija servisā varēs arī sniegt pilnu virsbūves apkopes ciklu, tajā skaitā salona ķīmisko tīrīšanu, virsbūves pilnu pulēšanu un apstrādi ar aizsarglīdzekļiem.

Par “Moller Auto”:

Kopumā “Moller Auto” uzņēmumu grupa darbojas visās trīs Baltijas valstīs, Latvijā un Lietuvā pārstāvot automašīnu zīmolus “Volkswagen” un “Audi”, Igaunijā “Volkswagen” zīmolu un “Škoda” autorizēto servisu. “Moller Auto” uzņēmumu grupu Baltijā veido deviņi uzņēmumi – to kopējais apgrozījums Baltijā 2021.gadā bija 267 miljoni eiro, peļņa – 5 miljoni eiro.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment