Nāks “tumšā svītra”: 2024. gads būs depresijas gads piecām zodiaka zīmēm

Pēc astrologu domām, 2024. gads dažām zodiaka zīmēm būs īpaši nomācošs gads.

MEŽĀZIS

Saskaņā ar Mežāža horoskopu 2024. gadam, tieši šī zodiaka zīme būs visvairāk pakļauta depresijai nestabilās psiholoģijas dēļ, kā arī nepatikšanām un slimības atgriešanās.

Mežāži ir visneaizsargātākie pret depresiju, jo viņi lietas virzās pārāk tālu. Ļoti maz cilvēku saprot, cik slikti viņi spēj regulēt savas emocijas. Mežāži ir ambiciozi, taču viņi var būt bargi pret sevi, salīdzinot savu progresu ar citu progresu.

Kad cilvēki negatīvi salīdzina sevi ar citiem, viņiem ir zems pašvērtējums un depresija. Šī iemesla dēļ Mežāzis viegli piedzīvo stresu un, vēl ļaunāk, depresiju.

Mežāžiem ir jāmīl un jāvērtē sevi, un jāpieliek punkts paškritikai, salīdzināšanai un lielām cerībām.

VĒRSIS

2024. gadā Vērša temperaments padarīs viņu par otro visticamāko zodiaka zīmi, kas cieš no klīniskas depresijas. Viņiem ir grūti koncentrēties trokšņainā vidē, tāpēc viņi izvairās doties ārā.

Tādējādi viņiem ir grūti iegūt draugus un viegli aizvainot cilvēkus. Vērsim ir tendence teikt un darīt lietas, kas liek viņiem justies slikti.

Lai arī šīs zīmes veselība ir lieliska un 2024. gadā nav īpaša pamata bažām, astroloģiskās prognozes liecina, ka šis gads nebūs bez mākoņiem. Neskatoties uz praktisko, atbildīgo, pacietīgo un piesardzīgo raksturu, Vēršu cilvēkiem ir grūtības paust emocijas un viņi bieži jūtas neveikli.

Lasi arī: Mihails Levins nosauc trīs decembra datumus, kad labāk palikt mājās un izvairīties no problēmām

Lasi arī: Skaistās Kamēlijas kopšanas noslēpumi

Vērsis tiek mudināts uzlādēt baterijas, pavadot laiku vienatnē, darot lietas, kas jums patīk.

VĒZIS

Vēžiem ir visaugstākā emocionālā inteliģence un neremdināma vajadzība sajust un dāvāt mīlestību pret visām zodiaka zīmēm. Tomēr tam ir gan savas priekšrocības, gan trūkumi. Viņi ir pakļauti emocionālai nestabilitātei un neapmierinātībai, jo viņiem ir tendence vienlaikus izjust plašu sajūtu klāstu.

Tāpēc viņi tik bieži jūtas bezcerīgi, kad attiecības pēkšņi neizdodas. Pluss ir tas, ka Vēži necentīsies slēpt savas garīgās veselības problēmas.

Lasi vēl: Tests: uzziniet vairāk par savu personību un likteni pēc līnijām uz plaukstas

Vēzim ir jāsabalansē emocijas, jātiek ārā no savas rozā fantāziju pasaules. Runājot par sliktāko, jums jābūt gatavam ne tikai teorētiski.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk…

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment