Jaunava
Jaunavas ir cilvēki, kuri nav pakļauti riskam veikt eksotiskus eksperimentus. Pūķa gadā viņiem nav jādara nekas neparasts, lai palielinātu savus ienākumus. Labāk, ja zīmes pārstāvji pareizi sadala savus centienus. No rīta līdz vakaram nav nepieciešams “arot sevi”. Jums vajadzētu strādāt mazāk, bet efektīvāk un vairāk atpūsties. Ja tas nav iespējams, tad labāk mainīt darbu vai darbības jomu.
Ja Jaunavas nodzīvos savu dzīvi pilnvērtīgi, tad viņām pietiks spēka īstenot savus Napoleona plānus. Ja to izdosies, tad pie viņiem kā upe plūdīs ne tikai nauda, bet arī citās dzīves jomās būs uzlabojumi. Atmodīsies vēlme apgūt kādu hobiju, un tev blakus “zīmēsies” cilvēks, kurš atbildīs ideālam mīlas stāstam par varoni vai varoni. Kopumā dzīve ritēs pilnā sparā.
Ūdensvīrs
Lai nauda ieplūstu, šīs zīmes pārstāvjiem jāiemācās sevi novērtēt. Daudzi Ūdensvīri uzvedas saskaņā ar teicienu, kas piedēvēts filozofam Sokrātam: “Jo vairāk es mācos, jo vairāk saprotu, ka neko nezinu.” Daudzi patiesi kvalificēti speciālisti šaubās par savām kompetencēm, jo redz nianses un pavada daudz laika, analizējot situāciju. Ūdensvīriem vajadzētu ticēt sev kā speciālistiem un prasīt vairāk par savu darbu.
Lasi vēl: Kāpēc kaķis ar ķepām satver cilvēka roku, neatlaižot nagus, ko viņa ar to grib pateikt
Iespējamība, ka zīmes pārstāvji atradīs darba devējus, kas vēlas viņiem pienācīgi maksāt, ir ļoti liela. Vairāk pašapziņas, augstprātības, ja vēlies, dārgais Ūdensvīri. Jūs esat pelnījuši vairāk!
Tevi noteikti interesēs
- Kondensāts beigs krāties uz logiem, ja tos noslaucīsi ar vienu pavisam parastu virtuves lietu
- Peles un žurkas turēsies pa gabalu un vairs nenāks, ja mājās turēsi vienu pavisam parastu sadzīves lietu
- Kartupeļu salāti būs daudz krēmīgāki un garšīgāki, ja majonēzi aizstāsi ar vienu labāku sastāvdaļu
- Aktieris Mārtiņš Vilsons sācis strādāt kopā ar savu sievu Zani: abi cer uz daudzsološu rezultātu
- Kāpēc šodien uz ielas jāatrod monētiņa: kas ar to jādara un ko tas nozīmē – senču paražas 25. novembrim
- Pārstāj vārīt rīsus ūdenī, jo viena labāka sastāvdaļa padara tos daudz garšīgākus un aromātiskākus







