Naudas horoskops ziemai 2022-2023 visām zodiaka zīmēm

Vēzis (22. jūnijs–22. jūlijs)

Vēži domās par darba un pat darbības jomas maiņu. Lielisks laiks, lai mācītos un pilnveidotu savas prasmes. Tas palīdzēs jums nopelnīt labāku algu nākotnē.

Meklējiet arī papildu ienākumu avotus, bet pagaidām neveiciet lielus pirkumus. Ziemas brīvdienās ieguldi savā un ģimenes brīvdienās.

Lauva (23. jūlijs–22. augusts)

Ziema Lauvām sāksies ar nelielām nepatikšanām, tostarp konfliktiem, sabrukumiem, viņu pašu kļūdām un dažādiem starpgadījumiem.

Astrologiem ieteicams mēreni savu stūrgalvību un lepnumu un meklēt palīdzību.

Nepiedalieties strīdos un nesabojājiet attiecības ar kolēģiem. Decembrī iespējama paaugstināšana amatā vai algas palielinājums.

Jaunava (no 23. augusta līdz 22. septembrim)

Jaunavām ir jāieplāno savs atvaļinājums 2023. gada janvārim. Vēlams doties uz citu pilsētu vai valsti. Ir svarīgi atjaunot spēkus un enerģiju, lai sāktu pārvarēt jaunus darba izaicinājumus.

Rezultātā ziemas beigās jūs saņemsiet vēl nebijušu peļņu un ievērojami palielināsiet savu kapitālu. Decembris piemērots darba meklēšanai vai maiņai.

Svari (no 23. septembra līdz 22. oktobrim)

Svariem ziemā būs visas iespējas parādīt savus talantus un spējas. Turklāt daži zīmes pārstāvji nolems mainīt darbības veidu vai uzsākt savu biznesu.

Esiet pacietīgs un izvairieties no konfliktiem ar kolēģiem un jo īpaši ar priekšniekiem. Apgūstiet kaut ko jaunu, izmantojot savas zināšanas un pieredzi.

Skorpions (no 23. oktobra līdz 21. novembrim)

Skorpioniem vajadzētu nodarboties ar apmācību – jaunas zināšanas kļūs par lielisku peļņas pamatu tuvākajā nākotnē. Iespējams, ka jūsu hobijs sāks nest labu papildu naudu.

Esiet gatavs investēt savā mājā un uzlabot savu dzīvi. Neatlieciet personīgās lietas uz vēlāku laiku un neaizmirstiet par atpūtu.

Gūstiet spēkus un enerģiju, jo pavasarī gribēsies mācīties un profesionāli augt.

Strēlnieks (no 22. novembra līdz 21. decembrim)

Strēlnieks šī ziema nesīs interesantus un izdevīgus piedāvājumus. Tomēr ir svarīgi izpētīt visus līgumu punktus, lai visu izdarītu pareizi un nepaliktu mīnusā.

Pieņemiet katru lēmumu pārdomāti un rūpīgi. Februārī būs jāveic rutīnas lietas, taču tās nesīs arī labus ienākumus.

Tāpēc nekurnējieties par likteni. Esiet neatlaidīgs un strādīgs – un jūs saņemsiet cienīgu atlīdzību. Bet nesteidzieties tērēt nopelnīto naudu par visu. Izlemiet, kas jums šobrīd ir vissvarīgākais.

Mežāzis (no 22. decembra līdz 19. janvārim)

Ziema Mežāžiem būs labklājības un veiksmes laiks. Esiet pacietīgs un neatlaidīgs, un tad jūs varēsit īstenot visus savus plānus.

Jūs pabeigsit visus projektus ļoti efektīvi un iegūsit labu peļņu. Jūs varat pretendēt uz paaugstinājumiem un finansiāliem bonusiem.

Turklāt jūs varat izmantot iespēju un atvērt savu biznesu.

LASI VĒL: Ķīniešu horoskops 2022. gada decembrim visām austrumu kalendāra zīmēm

Ūdensvīrs (no 20. janvāra līdz 18. februārim)

Ūdensvīri decembrī riskē kļūt slinki un palaist garām lieliskas iespējas un iespējas. Arī daudzas brīvās dienas jūs atslābinās. Jūs nevarat sēdēt, pretējā gadījumā jūs paliksit bez darba un bez naudas.

Ziemas sākumā sastādiet darba plānu un pareizi nosakiet prioritātes. Neatstājiet neko vēlākam — atrisiniet problēmas, tiklīdz tās rodas, un nekavējoties sāciet īstenot savas daudzsološās idejas.

 

Zivis (no 19. februāra līdz 20. martam)

Līdz februārim Zivīm nevajadzētu iesaistīties lielos skaidras naudas darījumos. Samaziniet arī savus izdevumus, pretējā gadījumā jūs riskējat palikt bez nekā.

Iespējams, arī janvārī Zivīm nebūs iespējas atpūsties, taču zvaigznes prognozē veiksmi finansēs, jaunu darbinieku, projektu vai vakances zīmes pārstāvju meklējumos.

Īpaši paveicies jaunākajiem studentiem, kuri līdz februārim varēs atrast diezgan pienācīgu darbu.

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment