“Nav viegli un vieglāk nekļūs” – Vasilis Volodina brīdina par oktobrī gaidāmiem izaicinājumiem un grūtībām

Kāda būs nedēļa no 2022. gada 10. līdz 16. oktobrim

Vasilisa Volodina mikroblogā arī parādījās prognoze nākamajām septiņām dienām – no 2022. gada 10. oktobra līdz 16. oktobrim. Astroloģe brīdina arī par grūtībām šonedēļ.

Lasi arī: Viņai ir trīs bērni ar īpašām vajadzībām. Vīrs aizbēga. Kas tagad notiek ar viņas dzīvi?

Šobrīd daudzi maldīgi uzskatīs, ka visi jau zina, visa svarīgākā informācija ir zināma. Šajā brīdī pēkšņi kļūst skaidrs, ka joprojām ir daži noslēpumi un nezināmi svarīgi fakti. Mūs gaida pārsteigumi un īsti šoka mirkļi, no kuriem lielākā daļa ir nepatīkami, apliecina Volodina.

“Šķiet, ka Dīlera piedurknē ir vēl viens īpaši stipri iezīmēts klājums. Par to uzzināsim tikai tuvāk aptumsuma koridoram, tas ir, laika posmā no 2022.gada 23.oktobra līdz 10.novembrim,” brīdināja astrologs.

Volodina iepriecināja arī dažas pozitīvas prognozes. Tātad cilvēkiem būs stabilitātes un zināma mierīguma un pārliecības sajūta, konstruktivitāte un nosvērtība. Šī nedēļa mums sniegs iespējas uzkrāt spēkus un rīkoties.

Nākamās septiņas dienas ir patīkamu kompāniju, komunikācijas, ciešas draudzības un uzticama atbalsta laiks, rezumēja Vasilisa Volodina.

 

Arī interesanti: Šodien pilnmēness: kurām 5 zodiaka zīmē, tas atnesīs izmaiņas izskatā, attiecībās un finansēs

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment