Ne visiem šajā nedēļas nogalē veiksies, dažiem vajadzētu parūpēties par savu veselību: Horoskops nedēļas nogalei 25. un 26. novembrim

Svari

Svariem galvenais veids, kā mazināt stresu šajās divās nedēļas nogalēs, ir būt fiziski aktīviem. Ieteicams apmeklēt ekstrēmus braucienus, lēkāt pa batutiem, braukt ar kartingu u.c. Tas radīs spēcīgu adrenalīna pieplūdumu.

Skorpions

Novembra pēdējā sestdiena un svētdiena nes veiksmi Skorpioniem. Panākumi viņus sagaida piedzīvojumiem bagātākajās darbībās, neplānotos ceļojumos, riskantos finanšu darījumos un spontānos dārgos pirkumos.

Strēlnieks

Nākamajā nedēļas nogalē Strēlniekam nepieciešama pienācīga atpūta. Ieteicams samazināt fiziskās aktivitātes un pavadīt vairāk laika klusā mājas vidē. Pozitīvi ietekmē arī masāža, baseina vai saunas apmeklējums.

Mežāzis

Novembra pēdējā nedēļas nogalē Mežāžiem nav ieteicams riskēt un ļauties vilinošiem ātras naudas piedāvājumiem. Iesaistīšanās piedzīvojumos var novest pie ievērojamu naudas summu zaudēšanas.

Ūdensvīrs

Ūdensvīriem šajā nedēļas nogalē vajadzētu izvairīties no steigas un pastāvīgām sacīkstēm. Rūpējieties par sevi, vērojiet savu soli, lai izvairītos no negadījumiem, un izvairieties no pārsteidzīgām darbībām, lai izvairītos no problēmām.

Zivis

Novembra pēdējā sestdiena un svētdiena Zivīm jāvelta jaunu prasmju apgūšanai un intelektuālai darbībai.

Lasi vēl: Kāpēc cilvēkiem mežacūka ir bīstamākā par lāci un vilku

Ieteicams noklausīties tiešsaistes kursu, apmeklēt meistarklasi, palasīt izglītojošu grāmatu vai uzaicināt draugus uz aizraujošu galda stratēģijas spēli.

Leave a Comment