Sulīgas un kārdinošas maltās gaļas kotletes – maigas un aromātiskas. Lieliski garšo gan ar piedevām, gan bez tām, baudāmas gan siltas, gan aukstas!
Kotletes parasti gatavo no maltās gaļas, kas jau ir sulīga un aromātiska. Šoreiz izmantosim īpašu paņēmienu, lai tās kļūtu vēl sulīgākas. Pievienojot dažādas garšvielas, sīpolus un svaigus garšaugus, iegūsim bagātīgu un izteiksmīgu garšas niansi.
Lielisks kotlešu maisījums apvieno maigu, sulīgu vidu ar viegli kraukšķīgu garoziņu. Šis tekstūru kontrasts padara katru kumosu īpaši baudāmu. Cepšanas laikā kotletes izdala vilinošu aromātu, kas vēl vairāk saasina apetīti. Gaļas, sīpolu un garšvielu harmoniskā kombinācija rada neatvairāmu smaržu un bagātīgu garšu.
VIDEO:
Kotletes var baudīt gan kā pamatēdienu ar piedevām, gan kā gardu uzkodu. To daudzpusība padara tās par lielisku izvēli jebkurai ēdienreizei vai svētku galdam.
Precīzus produktus gatavošanai atradīsi raksta beigās!
Ķeramies klāt receptei!
Lūk recepte
Kotletēm paredzēto gaļu nevis samaļ, bet gan smalki sasmalcina. Ja ņemsiet nedaudz saldētu gaļu, griešanas process būs vienkāršāks.
Tātad , kāds ir galvenais triks?
Šķir otru lapu, lai uzzinātu kāds ir galvenais triks šīm kotletēm…
Tevi noteikti interesēs
- “Kas mums ir bagātība, tas jums ir nabadzība”: amerikāņa iespaidi par Latvijas ciemu
- Dzīve beidzot sāks uzlaboties trim zīmēm pēc 2025. gada 2. novembra
- Mans kaimiņš, kurš gadiem ilgi mani atbalstīja, aiz sevis atstāja noslēpumu, ko atklāju tikai pēc viņa aiziešanas
- Basketbolista Kristapa Porziņģa bijusī draudzene Laura Vizla atklāj, vai viņai ir jaunas attiecības (+ VIDEO)
- “Diemžēl 3. novembris nesīs kaut ko tādu, ko neesam redzējuši jau sen”: sinoptiķi prognozē laikapstākļus
- “Lāci no cūkas vairs neatšķir!”: piektdien Ogres novadā manīts brūnais lācis, tomēr šī “tikšanās” beigusies nelāgi








