Neatkārtojami sulīgas kotletes — atklāju vienkāršu triku, kas tās padara vēl gardākas

Sasmalcināto gaļu pārliek piemērotā traukā. Pievieno smalki sagrieztu sīpolu, olu, vārītus rīsus (ar rīsiem šādas kotletes ir maigākas), majonēzi un kviešu miltus. Sāli un piparus pēc garšas.

Visu kārtīgi samaisa. Šādai maltai gaļai var pievienot papriku vai svaigas sēnes.

Uzkarsē pannu ar nelielu daudzumu augu eļļas un ar ēdamkaroti izlīdzina malto gaļu, veidojot kotletes. Apcep no abām pusēm uz lēnas uguns, līdz izveidojas skaista garoziņa. Apceptos kotletes pārliek katliņā, pievieno nedaudz ūdens, pārklāj ar vāku un uz lēnas uguns tvaicē 7-10 minūtes.

Kotletes kļūst mīkstas, bet joprojām labi saglabā formu. Šī ir viena no gardākajām kotlešu receptēm.

Produkti gatavošanai:

cūkgaļa 500-600 g

vārīti rīsi 3 ēdamkarotes

sīpols 1 gab.

ola 1 gab.

milti 2 ēdamkarotes

majonēze 3 ēdamkarotes

sāls, malti melnie pipari pēc garšas

augu eļļa cepšanai

Gatavojiet ar prieku, baudiet!

Leave a Comment