Neatkārtojiet manas kļūdas un neatstājiet atslēgu naktī slēdzenē. Tā ir dāvana laupītājiem

Vai jūs zināt, kā palīdzēt zaglim ielauzties jūsu dzīvoklī? Velti domāt, ka atslēgas atstāšana slēdzenē pasargās dzīvokli no zagļu ielaušanās.

Mēs visi zinām, ka, ja atslēga negriežas slēdzenē, tas nozīmē, ka atslēga ir ievietota iekšā. Un visi ir pārliecināti, ka šādā veidā mēs esam drošībā. Bet tas ir izplatīts nepareizs priekšstats. Un šodien pastāstīsim, kāpēc tas tā ir.

Daudzas mūsdienu slēdzenes ir veidotas tā, lai tās varētu aizvērt ar atslēgu no abām pusēm. Un visi jau sen zina, ka, atstājot atslēgu slēdzenē dzīvokļa iekšpusē, no ārpuses to nevarēs atslēgt.

Tāpēc lielākā daļa dzīvokļu īpašnieku ir pārliecināti par sava nama drošību no laupītājiem. Bet vai tiešām tā ir? Izrādās, ka tādā veidā mēs pat palīdzam laupītājam atvērt mūsu mājokli.

Jebkuram profesionālam zaglim ir savas metodes un instrumenti slēdzeņu atvēršanai. Visbiežāk viņu arsenālā durvju atvēršanai ir visu veidu galvenās atslēgas, vadi un citas ierīces.

Lasi arī: Uz kādām sievietēm vīrieši atskatās, ejot pa ielu. Lūk, 4 galvenie punkti

Lasi arī: Ar ko apstrādāt augļu kokus augustā, lai iegūtu dāsnu ražu

Atslēga jūsu durvīs labi kalpos zagļu mērķim iekļūt jūsu dzīvoklī. Un viss tāpēc, ka atslēga slēdzenes iekšpusē atver mehānismu un aizbīdņus iekšpusē. Tāpēc zaglim nebūs grūti ar saviem rīkiem un galvenās atslēgas palīdzību pagriezt atslēgu, ko esat atstājis savās durvīs.

Tāpēc, lai neatvieglotu zagļiem darbu, nekad neatstājiet atslēgu slēdzenē!

Arī interesanti: Skumja vēsts: 82 gadu vecumā mūžībā devies Latvijas Kultūrā ļoti svarīga personība

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment