Paskatieties, kā akmeņi izdalās no nierēm ar šo dabisko līdzekli!

Nieres ir viens no svarīgākajiem mūsu ķermeņa orgāniem, jo ​​to funkcija ir izvadīt no organisma toksīnus un liekos sāļus.

Veicot savas funkcijas, nieres kļūst piesārņotas. Nogulsnes var izpausties gļotu, smilšu un akmeņu veidā. Lai uzturētu normālu šī orgāna darbību, tas periodiski jātīra.

Aicinām izmēģināt vienu no efektīvākajiem tradicionālās medicīnas arsenālā pieejamajiem attīrošajiem līdzekļiem.

Sastāvdaļas:

  • 1 neliels ķekars svaigu pētersīļu
  • 1 neliels ķekars svaigas kinzas
  • Ūdens

Pagatavošana:

Smalki sagrieziet kinzu un pētersīļus, ievietojiet emaljētā traukā. Piepildiet ar vārītu ūdeni tā, lai tas pilnībā pārklātu zaļumus. Ielieciet trauku ūdens vannā un karsējiet 10 minūtes. Noņem bļodu no uguns, izkāš un ļauj atdzist.

Dzert 100 ml dzēriena vienu reizi dienā tukšā dūšā. Uzglabājiet ledusskapī un, ja nepieciešams, pagatavojiet svaigu produkta porciju katru dienu.

Lasi arī: Lietojot ingvera kompresi ikdienā, muguras sāpes mazināsies jau pēc mēneša!

Pēc 2 dienām jūs ievērosiet, ka urīna krāsa ir mainījusies. Tā ir zīme, ka ir sācies attīrīšanās process. Šīs ārstēšanas priekšnoteikums ir dzeršanas režīma ievērošana. Tātad, jums ikdienā jāpatērē pienācīgs ūdens daudzums.

Jāatzīmē, ka šādu tīrīšanu var veikt neatkarīgi tikai profilakses nolūkos. Ja nierakmeņi jau ir diagnosticēti, ārstēšana jāveic ārsta uzraudzībā. Grūtniecēm šādas procedūras parasti nav ieteicamas.

Protams, tas pilnībā neapdrošina pret nierakmeņu veidošanos, jo šo procesu ietekmē ļoti daudz faktoru. Lai novērstu urolitiāzi, papildus profilaktisko medikamentu lietošanai ir jāpārskata arī savi ieradumi.

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment