Nedariet tā! 5 lietas, par kurām kaķi mūs ienīst

“Visam jābūt tīram… Ļoti tīram!”

Kaķi ir ļoti tīri dzīvnieki, un, protams, viņus kaitina, ka viņu draugi cilvēki nav tik skrupulozi pret tīrību kā viņi (pēc viņu domām). Kaķiem nepatīk doties uz netīro atkritumu kasti. Ja tā būtu iela, tavs mīlulis jau būtu izracis bedri, visu rūpīgi darījis un tikpat rūpīgi visu aprakts. Dzīvokļa apstākļos kaķi nevar sakopt aiz sevis un ir spiesti gaidīt, kamēr saimnieks to izdarīs. Bet viņa vai nu nav, vai guļ (kā vienmēr nepareizā laikā), vai arī viņš vienkārši nepievērš uzmanību nepatīkami smaržojošajai tualetei. Šeit nav nervu!

“Es arī tevi mīlu, bet beidziet jau mani apskaut!”

Cilvēki pauž savas jūtas caur glāstiem, apskāvieniem un skūpstiem. Problēma ir tā, ka kaķi nesaprot vai viņiem nepatīk viss šis maigums. Lai parādītu savu mīlestību pret kaķa biedru, kaķim pietiek ar to berzēt galvu. Un tad ir skūpsti un apskāvieni līdz nosmakšanai… Tas ir vienkārši neizturami!

Lasi vēl: Noraus džekpotu! Top 3 zodiaka zīmes, kam 2024. gada sākums nesīs ne tikai naudu

Atcerieties: kaķiem fiziskais kontakts ir dominēšanas veids. Kaķu dzimtas dzīvnieki nepieļauj fizisku vardarbību. Tās var samīļot un paņemt tikai tad, kad pašas to vēlas, nevis citādi.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment