Nedēļa, kurā tev būs jācīnās par savu taisnību; Nedēļas horoskops no 15. līdz 21. jūlijam

 

Portāla la.lv sagatavotais nedēļas horoskops! 

 

Zivis
Pirmdien, otrdien, ja uznāk skumīgs prāts, labvēlīgi parušināties pa zemi, apkopt puķes vai savu tuvāko apkārtni. Nedēļas nogalē jutīsies labāk, ja vien neiesaistīsies attiecību risināšanā ar emocionāli vardarbīgiem cilvēkiem. Greizsirdība var būt problēma.

 

Auns
Nedēļas pirmā puse vairāk piemērota lietišķām aktivitātēm, ieteicams vairāk orientēties uz karjeras jautājumu risināšanu. Sestdiena laba diena atpūtai un ūdens procedūrām. Svētdien pievērsies mājas lietām un ģimenes locekļu vajadzībām.

Vērsis
Pirmdien un otrdien lieliskas plānotām aktivitātēm, viegli būs koncentrēties, darīt darbus, kas prasa pacietību un lielus enerģijas resursus. Nedēļas vidus var būt emocionāli sarežģīts laiks – attiecību jautājumus labāk atlikt. Vairies no nepamatotas greizsirdības.

Dvīņi
Šonedēļ būs jārisina naudas jautājumi. Var nākties kādam finansiāli izpalīdzēt. Iespējamas darbības saistībā ar apdrošināšanu, kredītiem. Var tikt iesaistītas arī laulātā finanses. Visas šīs darbības veicamas ar apdomu, apsverot riskus.

Vēzis
Aktuāli būs attiecību un sadarbības jautājumi. Ja rodas sajūta, ka otrā puse vai lietišķie partneri kaut kur ierobežo, pirms dusmoties, apdomā, vai viņiem nav taisnība. Ja jūti manipulācijas no citu cilvēku puses, pratīsi rast izeju, pateicoties labsirdībai un labām manierēm.

Lasi arī: Megana iziet sabiedrībā ar Keitu un bērniem: vai tiešām viņu domstarpības ir tikai preses fantāzija?

Lauva
Tavs dabiskais dzīvesprieks un optimisms būs nedaudz saplacis. Labāk justies palīdzēs rūpes par veselīgu uzturu, pievēršanās veselīgiem ieradumiem un pietiekošs miegs. Nedēļas pirmajā pusē var nākties pastrādāt. Ceturtdienu labāk nepavadīt vientulībā.

Šķir otru lapu, lai uzzinātu pārējo zīmju horoskopu!

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment