Nedēļas horoskops (04.12-10.12) – iespējami zemūdens akmeņi!

#Dvīņi

Superīgie Dvīņi šonedēļ būs īstas sabiedrības dvēseles. Pavisam negribēsiet strādāt, tāpēc uzmanieties, ka nepazaudējat darbu. Katrā ziņā, mēģiniet nošaut divus zaķus ar vienu šāvienu- caur savu bezbēdīgo garastāvokli sarunāt kaut ko noderīgu, nevis tikai tukši kult salmus. Nedēļās nogalē neaizraujaties ar alkoholu, jo galva nākamajā rītā sāpēs vairāk kā citas reizes.

#Vēzis

Cenšaties šonedēļ neuzsprāgt, jo iekšā viss vārīsies. Ja tā nav, tad priecājieties, jo tas nozīmē, ka savus zemūdens akmeņus esat jau iepriekš izracis. Katrā ziņā, personības neapzinātās šķautnes šonedēļ liks par sevi manīt. Tas var būt gan labi, gan slikti. Labi, jo uzzināsiet par sevi daudz ko jaunu, savukārt, slikti, jo vēl nepārvaldāt to, par ko nemaz nezinājāt. Visam pa virsu vēl nāks sajūta, ka strādāt diez ko negribas, līdz ar to, turiet pa ķērienam kādu balderiānīti, taču izvairieties no alkohola- tas visu tikai sarežģīs.

#Lauva

Jūsu superlaiks iet pilnā sparā. Ja kādai Lauvai nešķiet, ka viss ir labi, tad problēma ir viņā pašā- nezina ko grib, vai arī baidās sekot savam sapnim. Ja zina un nebaidās- tad dara, līdz ar to, nav iemesla, lai viss nebūtu super. Ja gribās paslinkot, tad atcerieties, ka laiks ir nauda- tai vajadzētu būt gana labai motivācijai. Protams, svarīgi ir visu darīt ar prieku, bet, ja jau Lauva seko savam sapnim, tad darbs ir hobijs- tātad, priecīgi!

#Jaunava

Jūs šonedēļ nesapratīsiet, kāpēc pārējie tādi neapmierināti. Tas tāpēc, ka emocijas bango un viņi nesaprot, ko ar to jūru darīt. Tā kā Jūs visu ļoti labi saprotat un, ja arī nesaprotat, tāpat domājat, ka saprotat, tad Jums drusciņ vieglāk, it sevišķi, pēc pagājušās nedēļas. Ja Jūs esat nonācis pie secinājuma, ka Jums pašreizējais darbs nesagādā prieku, tad šis ir ļoti veiksmīgs laiks, lai meklētu ko citu. Strādāt tāpat šonedēļ negribēsies.

#Svari

Jums var būt grūti, jo acīs kritīs visas nepilnības sev apkārt. Tas jau būtu mazākais. Trakums slēpjas tajā, ka visas šīs nepilnības ļoti gribēsies izmainīt- bet ne visu Jūs spējat. Šonedēļ ir vairāk jāļaujas un mazāk jākontrolē, jo, kas vienam ir skaisti, otram nav. Kas vienam patīk, otram nepatīk. Ja Jums nepatīk savs darbs, tad to Jūs varat mainīt, taču, ja Jums nepatīk kaut kas savā otrajā pusītē, tad cenšaties šai problēmai pieiet ar mīlestību- padomājiet, kāpēc partneris rīkojas tā kā rīkojas- varbūt viņa rīcības pamatā ir bailes vai zems pašvērtējums? Svari- šonedēļ paceļaties augstāk un pieņemat ar mīlestību.

#Skorpions

Šonedēļ Skorpioniem būs maksimāli spēcīga griba, jo Marss savienojas ar Sauli. Tas nozīmē, ka būsiet ašākie tanki savu mērķu sasniegšanā. Nav svarīgi, vai tie būtu saistīti ar darbu, vai attiecībām. Visu, ko Jūs gribēsiet- panāksiet. Vienīgi uzmanieties ar robežu neievērošanu, jo šonedēļ enerģija būs ļoti provocējoša- negribēsiet ievērot jebkādus likumus. Tas pats attiecas arī uz alkoholu- varat nejust mēru. Un, ja parasti, paģiras Jūs nemoka, tad šonedēļ tā var arī nebūt.

#Strēlnieks

Šīs zīmes pārstāvji šonedēļ var nesaprast, kāpēc viss nav tā kā viņi vēlas, kāpēc ir tādi ierobežojumi!? Bieži vien ierobežojumi jeb šķēršļi ceļā uz mērķi tiek likti tieši tāpēc, lai Jūs apstātos un padomātu, pēc kā tad skrienat un dzenaties? Vai Jums to tiešām vajag? Vai sagādā prieku? Dzīvei nav jābūt grūtai un pārbaudījumu pilnai, sarežģījumi rodas tajā brīdī, kad vēlaties kontrolēt to, kas nenotiek pēc Jūsu prāta. Bet varbūt tā ir labi, jo tas, kas nāks vietā, būs vēl labāks?

#Mežāzis

Šajā zīmē dzimušajiem šonedēļ būs gaidāmas pārmaiņas, ja tās vēl nav bijušas. Šis nu ir tas laiks, kad jāsaprot, vai darāt to, kas Jums patīk un sagādā prieku, vai nē. Šajā nedēļā izteikti spēsiet redzēt visus tos trūkumus, kas ir Jums apkārt- pašreizējā darba vietā, cilvēkos, notikumos. Saprotiet, ka nevarat visu kontrolēt, tāpēc paskatieties uz visu no malas un pieejat racionāli- izmainiet to, ko variet mainīt, un samierinieties ar to, ko nespējat ietekmēt.

#Ūdensvīrs

Šajā zīmē dzimušie šonedēļ varēs priecāties, jo viņiem viss šķitīs priecīgāk. Kāpēc? Tāpēc, ka labi spējat izprast, kāpēc dzīvē notiek tā, kā notiek. Ja citiem šī neziņa izraisa stresu, tad Jums nav par ko iespringt- visu zināt. Šonedēļ eksistenciālas dabas jautājumi būs aktuāli daudziem- kāpēc es daru to, ko daru? Kāpēc mana dzīve ir tāda, kāda tā ir? Kāpēc, kāpēc… Un Jūs jau zināt, ka paši radiet savu dzīvi. Tad nu ticat tam labajam, un labais notiks!

#Zivis

Jums šonedēļ var sanākt iesvīst, jo ar komunikāciju būs kaut kā dīvaini- it kā visi visu saprot, bet beigās nevienam nekas nav skaidrs, arī var būt grūti saprast, ko tad vispār Jūs gribat. Var atnākt arī slinkums uz strādāšanu, taču tādā nopietnākā līmenī- varbūt tas, ko Jūs darāt, nesagādā tik daudz prieka, lai būtu darīšanas vērts? Katrā ziņā, nebēdziet no atbildības, tā tāpat Jūs atradīs. Ja ir jāpieņem lēmums, pieņemiet un neskatieties atpakaļ!

Sagatavoja: Zvaigžņu Tulks

nm_13362735

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment