Negaidīti, draugs atklāj, kā Zelenskis pēdējā gada laikā pārvērtās

 

Zelenska labākais draugs un aktieris Jevgēnijs Koševojs atzīst, ka Ukrainas prezidents pēdējā gada laikā ir piedzīvojis ievērojamas izmaiņas un vairs nesmaida. To atklāj portāls unian.net.

Aleksejs Suhanovs intervijā norādīja, ka prezidenta sejā nav vērojams smaids.

 

“Viņš ir kļuvis stiprāks, lai arī smaids ir pametis viņa seju, taču viņš joprojām nezaudē savu humora izjūtu. Reizēm, kad mēs sarakstāmies, viņš uzraksta kaut ko, un es domāju: ‘Ak, tu esi formā, brāli.’ Protams, ir grūti pierast pie fakta, ka cilvēks, ar kuru tu esi kopā pavadījis 17 gadus, vairs nesmaida, bet tas ir savādāk,” atklāj Koševojs.

“Zelenskis ir kļuvis stiprāks, pat pie pilna mēroga Krievijas iebrukuma. Es nesen skatījos viņa interviju un sapratu, ka ukraiņi vairs negrib zaudēt viņu kā prezidentu,” sacīja Koševojs.

Lasi arī: Augļu koki bez laputīm un skudrām: labākais slazds uz visu vasaru, kas nekaitēs kokam

“Viņš kā dzelzs” sacīja Koševojs, norādot uz prezidenta spēku, un piebilda: “Kad jūs redzat viņa interviju, kad viņš tiekas ar pasaules līderiem, jūs redzat pieaugušu savas tautas līderi. Es domāju, ka pēc tam ukraiņi viņu nelaidīs vaļā. Un viņam būs ļoti grūti atgriezties profesijā.”

 

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment