Negaidīti! Kā beidzās sievietes situācija, kuru apaugļoja ar melnādaina vīrieša spermu?

Dženifera Krambleta nāk no Ohaio, ASV, kur arī viņa veica mākslīgās apaugļošanas procedūru. Sieviete apgalvo, ka viņa kopā ar partneri, bija izvēlējusies gaišas ādas krāsas spermas donoru. Tā vietā, sieviete tika apaugļota ar melnādaina vīrieša spermu, spermas bankas dēļ. Pati spermas banka ir atvainojusies, atzinusi savu vainu un sniegusi kompensāciju.

Tiesas zālē Dženifera apgalvoja, ka viņas abas ļoti mīlot savu 2 gadus veco meitiņu, Peitonu, jaunā ģimene mitinās Uniontown, Ohaio, kas “ir izteikts baltādaino cilvēku apgabals”. Tāpēc tumšādaina bērniņa audzināšana šajā apgabalā ir bijusi ļoti nemierpilna.

wrong sperm2

Vēl jaunā māmiņa apgalvo, ka viņas ”baltā un neapzināti neiejūtīgā ģimene” vienmēr ir bijusi pret viņas homoseksualitāti un to, ka arī tas varētu atstāt negatīvu iespaidu uz mazo Peitonu.

Tiesa šo lietu izskatīja, bet “atsvieda to atpakaļ”. Dženifera stāstīja, ka nebija gatava audzināt jauktas rases bērnu. Vēl viņa vēlējās iesūdzēt pilsētu par to, ka tā ir pārāk “netoleranta pret citām rasēm”. Tiesnesis viņām ieteica pārcelties uz kādu citu vietu, kur ir dažādākas rases, nevis mēģināt sodīt un tiesāt visu pilsētu.

Avots: independent.co.uk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment