Nekad nepieļaujiet šīs kļūdas, ja vēlaties kārtīgu vīrieti

Daudzas sievietes pat nezina, kā viņas sabojā savas attiecības. Viņi veic noteiktas darbības, kas šķiet nekaitīgas un šķietami pauž mīlestību, jo tajā nav nekā slikta. Beta patiesībā viņas nodara sev pāri.

Ja izdarīsit šīs kļūdas, jums nekad nebūs labi.

1. Netaupi uz sevi. Tas ir ļoti vienkārši, ja jums ir žēl tērēt sev, ko jūs vēlaties no vīriešiem? Viņi to jūt, un jūs kā magnēts piesaista skopus vīriešus savā dzīvē. Mīli sevi, palutiniet sevi.

2. Nesteidzieties pie vīrieša, it kā nirstot baseinā ar galvu. Kad jūsu dzīvē parādās vīrietis, jums nav nekavējoties jākļūst ērtai un vienmēr pieejamai. Ak, tev tas ir jādara, pat ja tev to ļoti pietrūkst. Cilvēks ir tik uzbūvēts, viņš vērtē tikai to, kas nāk ar grūtībām. Tāpēc nepiekrītiet tikties ar viņu katru reizi, pie pirmā zvana. Pat ja esi brīvs.

3. Neļaujiet pārkāpt jūsu personiskās robežas. Ja viņš tos pārkāpis, brīdiniet viņu, ka tas vairs nav iespējams. Ja viņš turpinās, tad uz redzēšanos. Pretējā gadījumā vienmēr tā būs it visā. Un jūs to vairs nevarat salabot. Jā un nē, jūs neesat skolotājs.

 

4. Vienmēr visu pabeidz pirmā. Saruna, iepazīšanās, skūpstīšanās utt. Viņam vienmēr vajadzētu pēc tevis ilgoties. Tā viņam nekad nebūs garlaicīgāku un tas padarīs viņu uzmanīgāku.

5. Nebaidieties lūgt palīdzību. Gluži pretēji, padomājiet par kaut ko tādu, ar ko viņš jums var palīdzēt. Tātad jūs sapratīsit, vai jūs varat paļauties uz viņu sarežģītā situācijā. Un, ja vīrietis ir cienīgs, jūs liksit viņam justies kā varonim, un tas jums ir labi.

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment